Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Zrozumiałem ze jestem idiotą

Polecane posty

Gość gość
Ja też uważam ,przeproś Ją ,wyślij kwiaty i czekoladki , tak jak ktoś wyżej napisał , napisz list , porozmawiaj z Nią i napisz coś więcej.

Gość gość
Nie daj się zdominować bo będziesz c**a.

Gość gość
Ja naprawdę rozumiem że lubicie takie rycerskie c**eczki. Bo to przecież takie fajne, macie atencję, ktoś kilo was skacze...Szkoda tylko że doopy wolicie dawać "chamowi spod trójki"

Gość gość
ale Wy jesteście chamscy :( nie wiecie co się między Nimi wydarzyło ,a autor milczy , nie wiecie kim jest ta kobieta albo jaka jest !!! więc na jakiej podstawie piszecie te bzdury?

Gość gość
Wiecie, ostatnio byłem na firmowej imprezie. Wszystko było ok dopóki nie przybyła nasza firmowa miss polonia. Momentalnie impreza się rozp*********a bo wszystkie białe rycerzyki zaczęły tańczyć dookoła i wciskać cukier w diopdko. Agatko to, Agatko sramto, jaką ty taka i oaka. Ja stałem sobie z kolegą z firmy pod ścianą i obserwowałam te wyrazy oddania pijąc spokojnie piwo. Po jakiejś pół godzinie Agatka zaczęła zerkać w naszą stronę a po kolejnej sama podeszła i zagadała. Także wy miękkim ch.. robione rycerzyki - możecie się płaszcxyć ile chcecie, kobieta i tak wybierze tego "chama"

Gość gość
Dała z siebie wiele jak na kobietę. Dalej traktuje ją jak by była gorszym gatunkiem. Jak by była ułomna bo jest kobietą. Jeśli ona tylko tyle potrafi zaoferować to pewnie tak jest. Kobieta też powinna potrafić dać bardzo wiele. Jeśli tak nie jest to niech sobie czeka. Albo niech się cieszy z ochłapow albo niech ona się czegoś nauczy.

Gość gość
Jakby była gorszym gatunkiem wtf? Zostaw ją w spokoju jak masz tak po niej jezdzić.

Gość gość
Najpierw Ty się kolego czegoś naucz , bo jesteś tępy , co to znaczy dała wiele rozwiniesz temat?

Gość gość
To on napisał że dała wiele jak na kobietę. Ty jesteś tępa że tego nie kumasz. To jest poniżające dla niej. Jarzysz coś?

Gość gość
tak jarze łosiu ,tylko chodzi o to ,że zamiast gościu napisać historię ,co się stało , to On pisze jakieś hasła i ja nie wiem , o co Mu chodzi .

Gość gość
Ale ja wiem że jest cienki. Jak tego nie rozumiesz to ci nic nie pomoże.

Gość gość
ja pitole nie wiem czy rozmawiam z autorem tekstu ,czy z kimś innym , napisz historie coś narobił kur*a ,to może ,ktoś pomoże .

Gość gość
Jeżeli myślała o nim perspektywicznie i pokazała nadprogramowe zaangażowanie, to dobrze zrobiła. Bystra sztuka i haker umysłów, bo to najlepszy test dla mężczyzny. W niemal każdym poważnym związku ten moment w końcu nadchodzi i najczęściej dopiero wtedy mężczyzna osiada na laurach, zaznacza w głowie "zdobyta" i pokazuje swoją prawdziwą twarz. Lepiej się pewnych rzeczy szybciej dowiedzieć niż być latami robioną w bambuko w imię niezdobycia. Doskonałe posunięcie strategiczne.

Gość gość
do: gość dziś Autora już tu nie ma i nie wróci ;) Poszedł za pierwszą radą którą otrzymał ;)

Gość gość
ale czy ty gościu rozumiesz ,że MY NIE WIEMY , co Ona myślała? niech autor napisze w końcu co zrobił źle i wtedy możemy gadać !!

Gość gość
Wszystko jest między wierszami w jego tekście. Ale nie każdy umie czytać.

Gość gość
to mi to wytłumacz prostym językiem , bo dla mnie jego tekst znaczy tyle że On spitolił sprawę ,a jak spitolił ,to niech teraz naprawi proste.

Gość gość
I tak dalej nikt nic nie wie. ;) Pozostało tylko czekać na Autora czy doda coś do swojej wypowiedzi. Może późnym wieczorem się pojawi nie spinajcie się :) Jeśli sam o sobie twierdzi że jest idiotą to musi mieć coś na sumieniu inaczej by go to tak nie dręczyło. Konkretnie nie wiemy za co ta kobieta miałaby go przepraszać. Może ona sama nawet nie wie że coś zawiniła. Chętnie się dowiemy i poradzimy coś do rzeczy:) No chyba że już za późno w tym przypadku na sercowe porady ;)

Gość gość
jesteś głupi/a TO NIE ONA MA GO PRZEPRASZAĆ !!!!!! BO ONA JUŻ ZROBIŁA WIELE PRZECZYTAJ ,CO ON NAPISAŁ !!!!!!!!!

Gość gość
gość dziś A niech się suka pocieszy trochę ale w tym czasie ****aj inne. Za darmo przyjemności sadystce nie rób. x x przeciez 50 proc - czyli ta inteligentna czesc - kobiet nie przyjmie go z powrotem, bo doskonale wiedza ze za jej plecami ****** inne. takze nie sil sie na przeprosiny. chyba ze jest glupia to moze ci przebaczy.

Gość gość
może poczekajmy co autor postu napisze , bo aż ciekawa jestem :)

Gość gość
Jak na kobietę to prawie rozumiesz.

Gość gość
ale co mam rozumieć opowiedz historię , to zobaczymy :P

Gość gość
Świadoma własnej wartości kobieta nie da się zwabić w kanał, tylko zawczasu przeprowadzi serię testów i rozpozna teren. Ta tutaj pewnie uprzedziła fakty, co zresztą widać na załączonym obrazku po reakcji autora. Uczcie się, kobiety. Wielu facetów to urodzeni aktorzy, trzeba im pomagać ujawnić ich prawdziwe intencje względem kobiety. A nie potem taki udaje do ślubu czy spłodzenia dziecka pana idealnego, a potem "zmienia się" w skurczybyka. On się nie zmienia, on taki był wcześniej. 14:38 to kwintesencja kobiecej mądrości.

Gość gość
heh podobaja mi sie te posty o testach itd, 14:38 no tak, jakies testy trzeba robic, ale zadna sie do tego nie przyzna. z niektorych dopiero po 6-7latach moze wyjsc cos niezwyklego

Gość gość
Też popieram testy. Namiętne seks maratony, szaleństwa, czułości i perwersje tylko dla tego Wybranego, oddanego i kochającego. :)

Gość gość
Facet to aktor? Ja pierdziele, to już projekcja level max

Gość gość
Haha, jaka projekcja? Raczej uogólnienia.

Gość gość
i co w końcu? opowiesz historię?