Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Jakim totalnym zjepem jest ges?

Polecane posty

Gość gość
muszka śmierdziuszka 2015.02.08 Dzień dobry, Moje zdanie na temat tego, czy Tabasko jest spamerką. Nie wiem. Nie mam dowodów, adresu IP, maili i zdjęć Tabasko wklejającej ósemki nam na topik. Nie utrzymuję również z wilkiem kontaktu mailowego. Nie prosiłam go o interwencję. Nie miałam nigdy również zamiaru ujawniać swoich przemyśleń na forum publicznym, ale postanowiłam się podzielić nimi, skoro wilk robi to w naszej obronie i żeby zamknąć usta wszystkim prowokatorom i hejterom. Natomiast Ciebie wilku proszę żebyś zaprzestał już swojego postępowania w stos. do Tabasko, jeżeli robisz to żeby nas bronić. Nie wnikam już, w to jakie masz informacje, czy masz dowody itp. Pamiętacie moją wielką kłótnię na Morzu Grzechu z pewną trollicą? To był czas, w którym hejterzy zakładali topiki, że ciotki są winne wszystkiemu, że niszczyłyśmy Magdę, Słodką i wszyscy przez nas po kolei od nas odchodzą, ale jeżeli dobrze pamiętam, to nie miałyśmy zalewu spamu tylko u siebie. „Rzygi” i „Chomiki” były rozsiane równomiernie po całym forum. Któregoś razu obserwowalam hejterski topik założony przeciwko ‘Ciotkom’, gdzie jakaś kobieta napisała, że ona też zaczyna mieć ochotę nas trollować. A po godzinie przylazły na nasz topik trolle i ona też. Ja już wiedziałam, że to ona i się zaczęłam z nią kłócić. To był czas dzień, lub dzień po, w którym po forum szalał ‘chomik’ i w kłótni ze mną krzyknęła, że ona nie jest chomikiem i że ona na SWOIM temacie też miała chomika. Wtedy od razu kłócąc się z nią zaczęłam obserwować forum. Wszystkie główne topiki szły swoim rytmem za wyj. tabasko, która zniknęła: koło 19, jak tamta kobieta zaczęla mówić, że też chce nas trollować. A potem po zakończeniu rozmowy ze mną, kiedy ja jeszcze tam pokrzykiwałam, ona przestała się odzywać, a u siebie na topiku pojawiła się natychmiast nasza sąsiadka Tabasko. Ostatnio na topiku skierowanym do spamera/ki w naszej obronie pojawił się Twój wpis Tabasko: gość dziś hiihhiih, i "naaagle" ciotki nie piszą, a tu zamieszanie, jakie to płytkie Zalogujcie się, będzie weselej Tabasko dziś 12:22 autoryzuję. Trudno. x Co tam jeszcze? Nie mam nowego nicka ale mogę mieć Mam nowy seksowny avatar i mogę mieć nowy temat. Nie przywiązuję się do postaci Za co ja bym mogła "Ciotki" ukarać 888? Kocham Nową, spędzam z Nią w łóżku bardzo dużo czasu i jak idzie na babski comber to we mnie zazdrość się wzbiera "..o myszołowa szfendacza cynika nierealnego wilka?" Pozdrawiam serdecznie wymienionych Panów Do Bacówki nie chodzę, Ciotką nie jestem, bo nie posiadam stosownych dokumentów, zamiast poezji wolę prozę, Ciacha nie mam, a na karuzeli kręci mi się w głowie (to przez zaburzony błędnik). Nie świadczy on o sympatii do nas. Okej, możesz nas nawet nie lubić, ale daje mi to do myślenia, zwłaszcza, po tym jak ostatnio Nówka przyszła na topik i skonsternowana pytała, czy to prawda, że została wypisana z ‘ciotkowania’. Kiedy zapytałam, kto takie rzeczy jej opowiada, nic nie odpowiedziała. Wiem, że Cię lubi i jesteście blisko. W świetle powyższych obserwacji od razu pomyślałam, że to Ty ją nastawiasz przeciwko nam. Ja nie mam dowodów, mogę tylko domniemywać, czy jesteś spamerką, czy nie. Kiedyś myślałam, że to był jednorazowy wyskok, ewentualnie raz na jakiś czas wklejasz coś. Natomiast o tym, że to z Tobą wtedy rozmawiałam jestem przekonana. W tej sprawie staję po stronie Wilka, ale proszę Cię wilku o zakończenie tego. Dziękuję za uwagę.

Gość gość
dziś kolejny zaburzony widzący nicki i spiski jesteś którąś z wymienionych osób ?? jak nie to kim ?? jak tutaj takie piszą dziwaki to co się dziwić, że forum pada??????

Gość gość
haha i już typowe SBckie metody. jak ktos prawde zapoda to uwalić go że ma paranoje. chooy wam w doope redakcyjne śmieci, a największy chooy tej k*****e Trawińskiej, redaktorki glownej tego syfu.

Gość gość
Muszeńko, myśle że jakbyśmy się sobie wzajemnie spodobali to łóżko skrzypiałoby do białego rana ;-) to była by randes vouz z tych co zaczynają się namiętną kolacją, a kończą romantycznym śniadaniem 😍

Gość gość
fejcebok.pl/PeTiKou

Gość gość
09:48 Przykro mi, że ty nie jesteś oczytana :( Ale kompleks niepotrzebny, to można nadrobić w każdym wieku ;) Nie bój się, czytanie nie przeszkadza w życiu, ale je ubogaca :)xCo tak ucichło? Ciotki, arka - typowy dzień wygrywek forumowych (wybierać to, zamiast swoich życiowych uniesień, co za poświęcenie :P ) Miałam nadzieję, że jeszcze choćby wpisze się piękna i młoda od mantry "pyk, pusz, pcham" :( Lubię ją :)Lubię też wieści z arki (kto niby został wyrzucony i że na arce rozmawia się o kafe - to jest najlepsze :D ).Co do teorii spiskowo-moderacyjnej, to czyli pracownicy "mszczą się" na czterech osobach za małe, prywatne forum, zaczynając wiele miesięcy po jego powstaniu? :classic_cool: No dla mnie to w takim razie psychiatryk jeszcze większy :D Jesteśmy groźne dla korporacji :classic_cool:No to piszcie dalej, drogie panie, nie zaniedbujcie się 😘 ;)

Gość gość
Straszne macie te problemy wszyscy. Też takie chce.

Gość gość
14:58 Zgadzam się, oby tylko nie było większych problemów, a będzie dobrze ;)

Gość gość
Midsummer Eve dziś 09:48 Przykro mi, że ty nie jesteś oczytana smutas.gif A gdzie to jest napisane?Jak przepchniesz, odpowiedz.

Gość gość
chuj straszny.

Gość gość
gęś to jest bot... to jest niemożliwe żeby normalny człowiek tak reagował o każdej porze dnia i nocy tylko ciekawe co go uruchamia?

Gość gość
Co do teorii spiskowo-moderacyjnej, to czyli pracownicy "mszczą się" na czterech osobach za małe, prywatne forum, zaczynając wiele miesięcy po jego powstaniu? x nie za małe, prywatne forum idiotko, tylko za ostentacyjne nawoływania do bojkotu kafe. a pracownicy tejże korporacji to też ludzie i nie wiele miesięcy po powstaniu, bo gęsiwo macie już od roku.

Gość gość
I mają sny o potędze dropsówjak wszyscy. 🖐️

Gość gość
in spe,spiertalaj łysy pedale