Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Obłąkanaaai90

Mam obsesję

Polecane posty

Gość Obłąkanaaai90

Jestem z chłopakiem (już narzeczonym) 3 lata. Cały ten czas go dręczę (nie wiem, jak on tyle wytrzymał) o jego dwie ex dziewczyny. Był z nimi krótko (kilka mies. 6-8 mies.), nie były pięknosciami, nie kochał ich... nawet jestem zazdrosna o jego kolezanke, z ktora moze raz sie pocalowal, o to, ze spali razem w lozku po weselu, ale nawet sie nie dotkneli, byli znajomymi. Moj facet ma 30 lat i mial tylko dwie dziewczyny i kiedys jedna go uwiodła jak mial 19 lat (przyszla do niego w nocy i...tyle (byli wspollokatorami, potem sie wyprowadzila), jak wiadomo (pierwszy raz) trwalo to ktotko. Nic potem nie bylo. Wstydzi sie tego. Ale ja nadal jestem zazdrosna i wypytuje o najmniejsze szczegoly. Z nimi wszystkimi mial gumki.ze mna to robil bez. Kocha mnie widze to, ze jestem dla niego miloscia, ale ja nie potrafie przestac go dreczyc i wypytywac jak czesto sie widywali, czy mu sie podobaly, czy mialy ladne to to, czy mialy wieksze cycki. Powinnam pojsc chyba do psychologa. Co robic? Zwykle slowa "to bylo kiedys" nic nie pomagaja.

Gość gość
Z jedna byl 10 lat temu a z druga 7... masakra

Gość gość
I tu masz rację,powinnaś się leczyć