Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Plany ciążowe

Polecane posty

Gość gość

Witam drogie Panie..otóż nie wiem co dalej o tym sądzić czuję ze wariuje.. Otóż od 3 lipca 2016 wspolzyje z moim facetem zawsze bez zabezpieczeń...nie martwilam się o ciaze gdyż pod koniec lipca dostałam normalny okres . Okres trwał owszem krótko 3 dni .. 3 sierpnia dostałam plamienia zdziwiłam się ale plamienie było bardzo delikatne raptem parę plamek i ustalo. Po tych płomieniach zauważyłam u siebie rozdrażnienie , dekontenracje i wzmożony apetyt tym bardziej bolace piersi które znacznie się powiekszyly . Do tego wiele osób mowilo ze zaokraglilam się na brzuszku . Postanowiłam czekać na okres . W czwartek znowu miałam plamienia zdziwiłam się bo raczej mój cykl był dluzszy niż 28 dni a nie krótszy .w piątek dostałam okres chociaż powinnam dostać 21 sierpnia tym bardziej okres jest a niestety brzuch dalej rośnie..ludzie zaczepiaja mnie mówią że mam zaokraglony brzuch i przytylam na twarzy a robiłam test wyszedł negatywny co robić? ...

Gość gość
Moim zdaniem nie jesteś w ciąży, chociażby przez to że dostałaś okres:) Poza tym brzuch tak od razu nie rośnie, dopiero około 4-5 miesiąca coś zaczyna być widać:) Zrób dla pewności jeszcze raz test ciążowy albo test z krwi na poziom HCG.

Gość gość
Przez pierwsze 3 miesiące można mieć tzw okres ale brzuch napewno nie rośnie choć może być wzięty to też objaw ciszy .