Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Osiedlowy bad boy próbuje odbić mi dziewczynę

Polecane posty

Gość gość

Zaczepia nas, jak chodzimy razem. Dla niej jest miły, a ze mnie robi intruza. Raz nawet powiedział, że "mogę przedwcześnie mieć plastikowe ząbki, jeśli będę nachalny wobec Pani".... Problem w tym, że on jest takim typowym łysym koksem, więc raczej nie wiem, jak mu się stawiać... Kasy też ma więcej, bo ja się dopiero uczę, a on jest współwłaścicielem salonu gier i jeździ wypasionym land roverem

Gość gość
Juz ja pewnie posuwa wez sobie gimnazjalistke

Gość gość
Jeżeli ci bardzo na niej zależy to nawet temu łysemu bez problemu mordę obijesz. ;)

Gość gość
Szczerze to koniec już jest jego nic nie poradzisz

Gość gość
ja pitole z kim Ty chodzisz? ja na miejscu tej Twojej Pani powiedziała ,że słuchaj gościu jestem teraz ze swoim Panem :D:D

Gość Autor_Tematu
1) Nie posuwa, bo z trzy, cztery razy się z nią widział w mojej obecności. Moja luba mieszka daleko, chuj mieszka w moich okolicach, więc jedyną radę widzę w tym, żeby przestała mnie odwiedzać...:( 2) Pewnie jesteś babką, więc łatwiej ci mówić ze swojej perspektywy, niż gościowi lżejszemu o około 40 kg od swojego rywala 3) Patrz punkt pierwszy 4) Sęk w tym, że typ jest w stosunku do niej uprzejmy

Gość gość
Słuchaj młody , bo jak czytam takie teksty ,to mnie cycki opadają , napisze jeszcze raz : jak ja bym miała taką sytuacje ,to spławiłabym tego gościa , anie gadała z Nim!!! bo jestem zajęta tak?

Gość gość
Autor_Tematu dziś - Mylisz się. ;) Sam kiedyś byłem taki jak ty ale po 2 latach chodzenia na siłownie nie ma takiego kozaka który by mi podskoczył. ;)Gdybyś mieszkał niedaleko mnie to bym ci pomógł za 4-pak dobrego piwka.

gosc przywala sie do twojej dziewczyny nie do ciebie, to w czym ty masz problem? w normalnej sytuacji to Twoja luba splawila by goscia, ale nie bo najwyrazniej jej sie to podoba... a moze chce cie sprawdzic czy nie jestes p**deczka i czy potrafisz o nia zawalczyc? dziewczyny czasem lubia takie akcje