Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Zakochanaaawnim22

Kocham Kubę a on ma mieć dziecko ze swoją dziewczyną

Polecane posty

Gość Zakochanaaawnim22

Amanda spotyka się od paru miesięcy z Kuba. Ale od początku na osobnosci Kuba ciągle mnie podrywal. Doszło nawet do pocałunków, seksu. Powiedział ze mnie kocha. Spotykaliśmy się w ukryciu... Amanda zaszła z Kuba w ciążę. Kuba jest załamany bo chce być ze mną :( zbyt długo ukrywamy związek przed Amanda. Powiedziałam mu ze musi z nią zostać, będą mieć dziecko. Nie idzie mu przepowiedziec. On chce z nią zerwać dla mnie. A ja nie chce stracić przyjaciółki.

Gość gość
Co za facet dwie ***** na raz... olej go

Gość gość
Ty i Kuba po jednych pieniądzach. Jesteście siebie warci

Gość gość
gość dziś Ty i Kuba po jednych pieniądzach. Jesteście siebie warci X Kuba przynajmniej uprawial seks wiec jest lepszy od prawiczka

Gość gość
Kłamcy i obłudnicy zawsze kończą źle. A weź ty dziewczyno pomyśl jak byś ty się czuła, jakby twoja przyjaciółeczka z tobą to robiła, co z ty z nią... Jesteś beznadziejna! Pokolenie głupawych ludzi, bez skrupuł nam rośnie! Dzieciaczek uprawiał seks z dwiema i myślał, że w nieskończoność będzie jechał na dziurawym wózku...przyszedł czas na prawdę i konsekwencję czynu. I powiem ci jeszcze, on i tak zostawi tę dziewczynę z dzieckiem i pójdzie do innej, nie do ciebie - za to, co zrobiłaś ze swoją przyjaciółką. Ano, nic w przyrodzie nie ginie!

Gość Zakochanaawnim
On mówi ze powie Amandzie o nas. Rodzice Amanda chca żeby wzięła ślub z Kuba. Kuba mówi ze jedynie prawda uchroni go przed nieszczęśliwa miłością

Gość gość
Taki ślub wiesz co jest wart? Kłamstwo na kłamstwie.

Gość gość
Nie pytaj nikogo o zdanie, bo wy sami musicie podjąć decyzję. Wspaniały trójkącik zapewne się niedługo rozpadnie. Dziewczyna w ciąży będzie musiała jeszcze taki ciężar dźwigać... ola Boga ty dziewczyno, sumienia w ogóle nie masz! Zamilknij na wieki! A ojciec dziecka - do wychowywania dziecka, które zmajstrował!!!!

Gość gość
nigdy się nie mogę nadziwić, że ludzie chcą poświęcać swój cenny czas na wymyślanie i wypisywanie na forum podobnych bajek. Nawet gimbaza, są przecież lepsze zajęcia, szczególnie latem

Gość gość
Pewno chciałabyś, aby poroniła...Liczę na to, że wasi rodzice mają więcej oleju w głowie i wam poukładają w tych łbach.