Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Mam mały problem

Polecane posty

Gość gość

Może ktoś ma wiedze na ten temat i mógłby mi pomóc. Proszę tylko bez krytyki. Mam 16 lat od 13 dni biorę tabletki antykoncepcyjne ( sidretella 30 ) wzięłam zgodnie z ulotką 1 dnia miesiączki nic nie ominęłam biorę tabletki o tej samej porze i ostatnio chłopak skończył we mnie dodam że byly to niby moje dni płodne wiem że tabletki te dni chamuja Ale nie wiem czy już była to pełna antykoncepcja

Gość gość
dziecko wracaj do ksiązek , a nie do p********ia...

Gość gość
w żopu i do papu

Gość gość
Wiedziałam że będą hejty koszmar Ci ludzie na prawdę żeby kurde chociaż jedna z Was która to pisze była taka święta: /

Gość gość
Masakra 16 lat i już daje dipy, jak będziesz mieć 20 będziesz już w******** na maksa. Dziewczyno szanuj się a nie puszczaj

Gość gość
Ostrzegają cię abyś nie skończyła jak one na kafe płacząc co chwile jak to im faceci życie spieprzyli. ;)

Gość gość
tak, jestes w pelni zabezpieczona od pierwszej tabletki, zatem po 13 dniach juz w ogole. nie zamartwiaj sie tylko ciesz sie seksem.

Gość gość
dziecko wracaj do ksiązek , a nie do p********ia... x Dokładnie. Wracaj do podręczników i lalek dziecino.

Gość gość
i ostatnio chłopak skończył we mnie dodam że byly to niby moje dni płodne wiem że tabletki te dni chamuja Ale nie wiem czy już była to pełna antykoncepcja X Kup słownik ortograficzny i dokończ edukację.

Gość gość
dodam że byly to niby moje dni płodne wiem że tabletki te dni chamuja x "CHamują"? Interesujące..

Gość gość
i ostatnio chłopak skończył we mnie dodam że byly to niby moje dni płodne wiem że tabletki te dni chamuja Ale nie wiem czy już była to pełna antykoncepcja X jak w tobie, to była "pełna antykoncepcja" :P

Gość gość
Masz DUŻY problem. Zaczęłaś współżycie grubo za wcześnie.

Gość gość
Gdy zaczynasz brac tabletki anty. Przez pierwszy tydzień zaleca sie stosować prezerwatywy. Po tygodniu jesteś już zabezpieczona :) Nie sluchaj debili :) Bardzo dobrze że jesteś zabezpieczona przed ciążą :) Pamiętaj żeby brać regularnie. Jeżeli jesteś zapominalska rozważ założenie wkładki, 5 lat świętego spokoju :)

Gość gość
Dziękuję wszystkim którzy są normalni na tej stronie a nie jakieś p**********e mochery Pozdrawiam :)

Gość gość
Do antykoncepcji dobrze jest stosować osłone np Harmonellę, by w przyszłości nie nabawić sie zakrzepicy, chorób zatorowych czy problemów z wątrobą. Warto tez badac sie przyajmniej raz w roku: cytologia, badania krzepliwości krwi, usg piersi.