Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Ciągle natrafiam na sprzedawczykow

Polecane posty

Gość gość

Jedna po drugim udają przyjaciół, do momentu uzyskania czegos i wtedy sie wypinaja. Nigdy nie przeprosza za świństwa, za bezczelne kłamstwa i deklaracje lojalnosci, podczas gdy chamsko obgadywali mnie do innych i sprzedawali to co miało być między nami. Nie wiem za co i dlaczego mnie to spotyka, jestem zyczliwa osoba, mam zasady, jestem lojalna.

Gość gość
Bo ludzie właśnie tacy są w większości przypadków, trafienie na osobę uczciwą, lojalną i nie liczącą na żaden zysk, to jak wygrana w totka.

Gość gość
To mnie zalamalas/es. Nie wiem, moze i tak jest, moze ludzie są beznadziejni ale chyba do przyjaciol powinno się być innym, czy np do rodziny.. bo okazuje się, ze i bliskie kuzynostwo jest identyczne. Boli mnie to, zastanawiam sie czy to ze mna jest cos nie tak? Nic nikomu nie zrobilam i nie zamierzam a taka mam zapłatę.

Gość gość
Ludzi dobrych z natury zawsze inni będą wykorzystywać, tak to jest w naturze. Osoby dobre, szczere i lojalne są odbierane przez innych jako osoby słabe i ofiary.

Gość zawsze sexy
15;22- otóż to, rzadko w tłumie ludzi znaleźć Człowieka, jak to śpiewał Pan Niemen " dziwny jest ten świat" i ja ma ma tak samo co Autorka i też mnie to zastanawia ale ja nie jestem z tych co dają się wykorzystywać. Niech spier/dalają ode mnie i poszukają gdzie indziej frajerki nie u mnie.

Gość gość
Ja też nie daje się wykorzystywac. Jak widzę, że ktoś próbuje to mówię czesc i tyle mnie widzial/a. Jak ktoś mnie bardzo zrani to też potrafie się zemścić adekwatnie do sytuacji. Jednocześnie jestem silna psychicznie, chociaż wrazliwa tez. Jednak może i faktycznie inni mnie odbieraja gorzej. Nie chce udawac kogos innego i zabiegac o akceptacje ale smutno mi, że ludzie sa tak niewychowani i źli. Nawet rodzina.

Gość wrażliwa twardzielka
to nie ludzie lojalni i szczepzy są frajerami i słabeuszami tylko ci podli nielojalni zakłamani którzy nie potrafią przeprosić,wiecie dlaczego?bo uczciwosc lojalnosc szczerosc są o wiele trudniejsze,wymagają odwagi i wysiłku,bycia twardym

być szują,okłamywać,zdradzać tajemnice drugiego człowieka jest o wiele łatwiej niz być lojalnym,szczerym,przyzwoitym..mozna jednoczesnie być wrażliwym dobrym a nie dać sobie w kaszę dmuchać,to swiadczy o prawdziwej sile

i Człowieczeństwie...ludzie nielojalni zakłamani nieszczerzy wykorzystujący innych wystawiają sami sobie świadectwo