Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Umieram na raka. Powiedzieć jej?

Polecane posty

Gość gość

Lekarze wykryli u mnie nieoperowalnego guza mózgu. Dają mi rok życia. Nie wiem czy powiedzieć o tym mojej narzeczonej, boje się ze mnie zostawi

Gość gość
Powiedz. To odkryje prawdę.

Gość gość
a co? chcesz brac ślub?

Gość gość
skoro się boisz to chyba cos nie tak z nia.. z reszta o jakim slubie mowa skoro umierasz? Powiedz jej ona ma prawo wiedzieć.

Gość gośćk
mi koniecznie powiedz ,weźmiemy slub jak najszybciej jeśli cie to uszczęśliwi i spędzimy razem caly rok,nie tracac zadnego dnia ,ja nigdy bym cie nie zostawila chorego tym bardziej,ale czy inna taka jest to nie wiem

Gość gość
Zartowalem ten temat to provo

Gość gość
tak mysłałam bo wydaje mi się że po takiej informacji człowiek jest tak oszołomiony że trudno to ukryć nawet,albo martwić się czy zostawi

Gość gość
zależy jaka to dziewczyna. Ale jak jej powiesz, to będzie Cię wspierać, a poza tym możecie razem jakoś fajnie i intensywnie spędzić ten rok (wyjazdy, wiele wspólnych chwil itd.). Bo jak nie powiesz i będziesz mieć jakieś słabsze dni, to ona nie będzie wiedziała o co chodzi i będzie obwiniała siebie.

Gość gość
powiedz, ja powiedziałam.... zostawił mnie to fakt, ale przynajmniej wiem ile był wart.......... a może bał się, że się zarazi...... trudno, boli, ale zawsze ceniłam i cenię prawdę, pozdrawiam

Gość gość
Weź się za ratowanie życia - terapia Gersona, Zapper , Detoksyzator WN

Gość gość
Przecież powiedziałem że to provo

Gość gość
Gdybyś naprawdę miał raka to byś niepisal na forum bo mialbyś totalnego doła, niebyłbyś w stanie odpalać komputera.

Gość gość
gośćk dziś mi koniecznie powiedz ,weźmiemy slub jak najszybciej jeśli cie to uszczęśliwi i spędzimy razem caly rok,nie tracac zadnego dnia ,ja nigdy bym cie nie zostawila chorego tym bardziej,ale czy inna taka jest to nie wiem xxx A skąd Ty się wzięłaś ?, przecież takich kobiet już nie ma?!. Mogę się z Tobą ożenić ? ? ?

Gość gość
Mnie kobieta zostawiła w chorobie i poszła do swojego byłego a też twierdzila ze kocha. Życie łatwo weryfikuje tą całą z****** miłość w którą już nie wierze.