Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość koperek28

Spada mi LIBIDO !!! Mam 29 lat.

Polecane posty

Gość koperek28

U faceta to jest chyba tak, że im słabsze zdrowie tym mniejsza ochota na sex. Jeszcze 2-3 lata temu gdy sporo cwiczyłem i dbałem o dietę miałem ogromną ochotę na sex. Zdarzało się, że waliłem sobie po 6 razy dziennie. Później porzuciłem sport, dietę trochę trzymam ale to już nie to samo. Przytyłem jakieś 5 kg z czego ze 4 kg poszło w tłuszcz. Obecnie rzadko mi się zdarza abym zwalił sobie chociaż 3 razy dziennie. Najczęściej robię to 2 razy ale coraz częściej pojawiają się dni, że tylko raz.

Gość gość
Wielu facetow by Tobie zazdroscilo. Kobieta Ci nie potrzebna w ogole.

Gość gość
29 i ciągle się masturbujesz po 2 razy dziennie? Ten temat to prowokacja? Ja mam 30 masturbuje się raz (góra) na tydzień. A dziewczyny to mi się wcale nie chcę tykać.

Gość gość
6 razy dziennie!! Ty jesteś chory. Nic dziwnego że jesteś przegrywem. Od częstego walenia traci się motywację do działania, ochotę na wszystko, a w końcu na samo walenie. Skończ z tym, albo skończysz ze sznurem na szyji!

Gość gość
Ja mam 26 i na szczęście ostatnio nawet nie bardzo miałem siły o tym myśleć :) Ostatnio masturbowałem się ze 2 miesiące temu. Szok, gdy o tym pomyślę :) Za to spotykam się z kimś i dziś ciężko było wytrzymać

Gość hnt434345
u mnie też ostatnio bardzo spadło w dół. To samo przychodzi z wiekiem.

Gość gość
Żeń-szeń podnosi libido zarówno mężczyzn, jak i kobiet, a także pomaga w zaburzeniach erekcji. Zawarte w żeń-szeniu ginsenozydy zwiększają uwalnianie w organizmie tlenku azotu, który wspomaga rozkurcz naczyń krwionośnych, powodując zwiększony napływ krwi do penisa.

Gość gość
Ile tu walikoni i impotentow :O :O