Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Cała moja rodzina to ludzie prości, prymitywni, wręcz głupi...u was też ?

Polecane posty

Gość gość

Nawet tzw. wykształceni jak kuzyn nauczyciel magister historii, facet po 30stce a jest takim oszołomem, ze szok, powinien raczej być księdzem. Inna kuzynka to niestety ''ciężarówa'' wielodzietna, całe życie nie pracowała, ma juz 4 i znowu w ciąży, zawsze narzeka, tylko myśli jak dostać zasiłki, dotacje, roszczeniowa niesamowicie, dzieci jej wyrosną na taki sam margines :( Ogolnie warchoły, pieniacze, głosują na tych którzy wiecej obiecają, kiedys na PO, teraz wyzywają PO i kochają pisiorów :O Niczym raczej sie nie interesują, tzn ogladaniem filmów i seriali, sportem tzn gapieniem się na ważny mecz...z nikim nie ma o czym rozmawiać, żadnej głębszej refleksji na jakikolwiek temat :( Moi rodzice są tacy sami, typowa Halina i Ferdynand Kiepscy (tylko bez piwa)

Gość gość
Nieźle cię wychowali skoro wszystkich oplułaś:-(

Gość gość
to się ciesz że jesteś inna i uciekaj od nich jak najszybciej :) ja znam odwrotny przypadek, rodzina zamożna inteligencka kulturalna a syn typowy blokers, pyskaty cham, prawie alkoholik

Gość gość
taki wuwunio lysa pala blokers- dawniej mlody gniewny dzis weekendowe piwko i blancik. cool und trendy white collar. boszzz ale jestem jazzy

Gość gość
szok, niedowierzanie

Gość gość
Mam to samo, jedynie rodzice są ogarnieci i ja a reszta pomimo wykształcenia to PSEUDOinteligenci z matki strony, z ojca wiesniaki po zawodowkach, zawistni,nie utrzymuje z nimi kontaktu nie moj poziom :D

Gość gość
Ja mam tak samo z mamą, po byle jakim technikum, z byle jaką pracą żeby tylko była, zero ambicji, zero wyjazdów tylko siedzi w tej dziurze, rzadko z nią rozmawiam bo nawet nie ma o czym, ani be ani me w jakimkolwiek obcym języku, nie obchodzi ją co sie dzieje w kraju ani zagranicą, jak byłam mała to nawet w lekcjach mi nie mogła pomóc bo jest na to po prostu za tępa, pomijając że co drugie słowo to k****, eh :o

Gość gość
Bla bla, ple ,ple wy jesteście inne ,lepsze i pokarzecie co umiecie w przyszłości ,niewątpliwe będziecie wybitne ,niezwykłe cały swiat padnie na kolana przed wami...pogadamy za jakieś 40 lat

Gość gość
wam też nic nie brak, oj nie.

Gość gość
gość pokarzcie... następna "ynteligentna" :D