Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Jak odzyskac faceta, ktorego totalnie olalam wczesniej?

Polecane posty

Gość gość

Teraz wydaje mi sie, ze moglabym byc z nim szczesliwa. Bardzo sie staral i dbal o moje potrzeby. Bylo mi z nim fajnie. Kilka tygodni temu zapytalam sie na kafeterii czy powinnam z nim sprobowac ale wszyscy mi odradzali. Kazdy mowil mi, ze facet, ktory jest prawiczkiem to znaczy, ze z nim cos nie tak. No i zerwalam z nim z tego powodu. Teraz zaluje bo bedac z nim czulam sie kochana i wiedzialam, ze jemu nie chodzi tylko o seks. Tu pojawia sie moje pytanie. Jak odzyskac tego faceta. Wiem, ze mocno przezyl rozstanie bo bylam jego pierwsza dziewczyna. Aha zapomnialam dodac, me mamy po 30 lat.

Gość gość
rzuć go, jak facet ma 30 lat i jest prawiczkiem to pewnie ma coś nie tak z głową

Gość gość
Zerwałaś z świetnym facet tylko dlatego, że ludzie na kafeterii tak napisali? Dlatego, że był prawiczkiem? Upadłaś na głowę?

Gość gość
Nie jesteś go warta, daj mu spokój. Kobieta, która olewa faceta tylko dlatego, że jest prawiczkiem ma pusto w głowie i nie zasługuje na szczęscie. Na prawdę szkoda mi Cię, bo jak to przeczytałem, to od razu wiedziałem, że jesteś pustą szmatą.

Gość gość
Nie obrazaj mnie ja szukam milosci

Gość gość
Możesz spróbować do niego się odezwać, najwyżej dostaniesz kosza i będzie "jak kuba bogu, tak bóg kubie"

Gość gość
Znajdź ten temat w którym ci odradzali albo uznam ze to provo

Gość gość
gość dziś Nie jesteś go warta, daj mu spokój. Kobieta, która olewa faceta tylko dlatego, że jest prawiczkiem ma pusto w głowie i nie zasługuje na szczęscie. Na prawdę szkoda mi Cię, bo jak to przeczytałem, to od razu wiedziałem, że jesteś pustą szmatą. x w dodatku posłuchała ludzi z kafeterii. sory, facet zasluguje na lepszą.

Gość gość
rzucanie tylko dlatego ze jest prawiczkiem jest mega glupota chyba ze zrobił ci coś złego

Gość gość
gość wczoraj Znajdź ten temat w którym ci odradzali albo uznam ze to provo X Nie mam go zapisanego w ulubionych. Zreszta wtedy bardzo kierowaly mna emocje. Cccccc gość dziś rzucanie tylko dlatego ze jest prawiczkiem jest mega glupota chyba ze zrobił ci coś złego X Teraz wiem, ze to bylo glupie szczegolnie, ze on bardzo sie o mnie troszczyl. Wybral mnie jako swoja jedyna ale przeze mnie do niczego nie doszlo. :/

Gość Grgrgr
Osobiście znam łaskę która miała mnóstwo facetów, w większości była w nieszczęśliwych związkach. Trafiła na prawniczka. Oboje mieli po 30 lat. Teraz są małżeństwem a ona mówi ze on jest największa jej wygrana. Jest najlepszym człowiekiem na ziemi. Także docen go, odezwij się do niego i tym razem tego nie spierdol

Gość gość
Grgrgr dziś Ale ja ona sie pierwsza odezwie wyjdzie na desperatke i on ja oleje

Gość gość
Czy on ci jeszcze potrafi zaufać? Powiedział ci ze nigdy tego nie robił a ty go wysmiałas i zostawiłas. Albo to provo albo kretynka do kwadratu.

Gość gość
07:53 widocznie mu zależy/zależalo, moim zdaniem powinnaś się odezwać, jeśli był szczery to nie wyjdziesz na desperatkę w jego oczach

Gość Grgrgr
Nie prawda że jak się pierwsza odezwie wyjdzie na desperatke. To takie błędne myślenie dlatego też dużo związków się rozpada. To że jej zależy, że przemyślalam itp nie świadczy o tym ze jest desperatka. Ona już nic nie traci w tym momencie a jak się odezwie może tylko zyskać albo dalej będzie w tym samym punkcie

Gość gość
10:21 zgadza się, jak się nie odezwie to może mieć pretensję jedynie do siebie

Gość gość
To facet powinien sie staraj o kobiete i pierwszy sie odezwac

Gość gość
To, co facet powinien, to zostaw królewno z drewna facetom, bo nie ty będziesz o tym decydować próżna kretynko. A co do sytuacji autorki - to jej zależy, to ona żałuje, to ona ma się teraz starać. I to bardzo starać.

Gość gość
Tylko ciota czeka na ruch kobiety! Koles powinien walczyc o autorke ale to prawiczek wiec nieudacznik zyciowy.

Gość gość
haha fajnie napisane,teksty o królewnach z drewna piszą nieudaczniki i frajerzy a męzczyzni walczą i zdobywają,mi by sie nie chciało zabiegać o jakiegos facia,a autorka niech robi co chce

Gość gość
Tak sobie tłumaczcie śmieszne psudoksiężniczki. To zabawne, jak was żółć zalewa, jak się wam napisze parę słów prawdy. Nic dziwnego, że jesteście same, żałosne kretynki.

Gość gość
Moment, laska olała chłopaka, a on ma się teraz starać? Ale macie nasrane we łbach, współczuję waszym znajomym.

Gość gość
Idiotko! Słuchaj serca, nie debili na kafe. Od tego są psiapsiółki a nie anonimowe beztalencia

Gość gość
gość dziś Moment, laska olała chłopaka, a on ma się teraz starać? Ale macie nasrane we łbach, współczuję waszym znajomym. X O juz koniobijca maminsynek wylewa swoje zale!

Gość gość
Oczekiwalam od Was porady i zrozumienia a Wy mnie tylko obrazacie. Czemu w Was tyle jadu?

Gość gość
O juz koniobijca maminsynek wylewa swoje zale! x O, już kretynka dresiara z móżdźkiem żaby wypisuje kolejne brednie.

TY SERIO ZERWALAS Z GOSCIEM BO LUDZIE W INTERNECIE CI NAPISALI, ZE COS JEST Z NIM NIE TAK BO JEST PRAWICZKIEM? JEST TYSIAC INNYCH POWODOW CZEMU AKURAT JEST PRAWICZKIEM A TY SLUCHASZ SIE LUDZI PRZED MONITOREM KTORZY W TEJ SYTUACJI SA MNIEJSZYMI IDIOTAMI NIZ TY. JAK MOZNA SLUCHAC LUDZI Z INTERNETU A TYM BARDZIEJ KIEROWAC SIE ICH RADAMI? Oo