Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Nie mogę wychodzić z domu, bo mam fobię, że kolec lodu spadnie mi z nieba na łeb

Polecane posty

Gość gość

co zrobić? Gdzie leczyć takie coś? Od razu po wystawieniu się na otwartą przestrzeń czuję spięcie i nerwowość.

Gość gość
ale że w sierpniu spadnie? to nie wiem...

Gość gość
Haha fajna fobia

Gość gość
To się nazywa nowa fobia Pani Czkawki ;)

Gość gość
Hahahaha

Gość gość
Dobra, to ja autor. Jak już temat przetrwał to mam pytanie. Czy mogę dostać na tą fobię rentę? Bo jak mam chodzić do pracy w takiej sytuacji?

Gość gość
w kasku. bramkarz arsenalu tez przychodzi do pracy w kasku

Gość gość
zołnierze chodzą w kaskach bo na y=tym polega ich praca zeby im różne rzeczy spadały na głowe

Gość gość
na budowie chodzą w kaskach dżokeje i inni rajdowcy nosza kaski policjanci akładaja kaski w trakcie tłumienia protestów a co madrzejsi protestanci tez chodza w kaskach

Gość gość
niestety wtedy ryzykują e zostana wieci przez innych proestujacych za siły porzadkoweale z drugiej strony siły porzadkowe w tym zamieszaniu tez sie identyfikuja po kaskach. masz mnóstwo możliwości. mozesz zostac górnikiem to ci do kasku dada jeszcze latarke

Gość gość
A jak kolec lodu spadnie z wysokości kilku tyś metrów to kask mnie ochroni?

Gość gość
kobieta - egoistyczna, sadystyczna osobowość oprawiająca sie w miłość i wszelkie wartości, która ośmiesza seksualność przeciwnej płci, celem wykorzystywania jej, by odnosić pełną satysfakcje z bycia pożądaną, seksu fizycznego i korzyści. Żyje by posiąsdz jak najwięcej, oprawiając swoją socjopatyczną, egoistyczną, narcystyczną postawe w idee miłości, w kórej strona męska jest tylko instrumentem służącym jej celom.

Gość gość
a jakby sie okazało że sople faktycznie maja endencje do spadania na twoja głowe to cie zatrudnią w urzaedzie miasta z tym że bedzies musiał jeszcze nauczyć sie ściagać na siebie poślizgniecia na lodzie i wpadanie w dziury. wyślą cie na ulice i nie trzeba bedie sypac sola i łatac dziur w chodnikach. w zasadzie droga do kariery w ubezpieczeniach stoi otworem. jednej strony podwyzszasz satysyki wypadków z drugiej obnizasz koszty dzialalnosci. tyle ze sie robota nie mozesz chwalic

Gość gość
skoro to na czym powstał sobiewisi na takiej wysokości niczym nie podtrzymywane to znaczy ze on ez nie spadnie

Gość gość
Grad powstaje wysoko i spada :(

Gość gość
grad powstaje inaczej niz sopel