Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Gftyg

Jestem brzydka

Polecane posty

Gość Gftyg

Nadszedł chyba czas akceptacji i dotarło do mnie to ze jestem brzydka serio bez makijażu wyglądam jak 80 letni facet a jak sie ogarnę nie wiele lepiej najgorsze jest to ze mam mentalność ładnej osoby i czuje sie jak królowa ale meczy mnie to , co z tym fantem zrobic ?

Gość gość
Dlaczego Cię męczy? To chyba dobrze że nie przejmujesz się zbytnio swoim wyglądem?

Gość gość
nie musisz byc piekna. najwazniejsze zebys byla pewna siebie. znalam dziewczyne super brzydką. byla zabawna i potrafila posmiac sie z naszych dowcipow na temat jej wygladu. byla tez przebojowa i wygadana. na powodzenie u normalnych facetow nie narzekala :)))

Gość gość
Wlasnie meczy mnie chyba najbardziej to ze tak lubię ładne rzeczy a sama jestem paskuda jak oglądam filmy ze sobą to nie moge na siebie patrzeć

Gość gość
Hahaha i żeby dopełnić obraz brzydoty chcesz nosić niepasujące Ci ubrania, eksponować niedoskonałości, otaczać się brzydkimi przedmiotami i może jeszcze spać w brudnej pościeli i jeść z tekturowych talerzy? Uważam, że niepotrzebnie się tym męczysz. Jesteś estetką więc chciałabyś żeby wygląd był idealny ale skoro nie może taki być (bo ta niepasująca brzydota :) ) to niech będzie dobry. Twarz to tylko jeden z elementów wyglądu i jest ładniejsza gdy człowiek dobrze się ze sobą czuje, zresztą niespecjalnie wierzę w tę brzydotę, większość kobiet ma jakieś wydumane niedostatki które widzą tylko one same :)

Nie ma brzydkich ludzi,sa tylko zaniedbani.Pokaz zdjęcie,opisz sie.Masz 100 kg wagi?Zajęcza warge? zeza? trądzik? to wszystko da sie zlikwidować.Nie będe się na Toba litować,bo to ci nie pomoże w samoakceptacji.

Gość gość
Jak to możliwe, że masz taką mentalność skoro jesteś brzydka? I jeszcze czujesz się jak królowa. Bez sensu.

Gość gość
To cudowne co mówisz , rób tak dalej będzie dobrze.

Gość gość
Mam po prostu naprawdę brzydka twarz jak stary facet małe oczka małe wąskie usta nos ziemniak itp takie rzeczy na ktore nie ma sie wpływu oprócz tego jestem zadbana dobrze sie ubieram ale to nie działa dzisaj kolejna sytuacja potwierdzająca te okoliczność, weszłyśmy do domu dawno nie widzianej znajomej i akurat jej ciotka tam była moja towarzyszka usylaszala ze jest piękna druga ze bardzo dobrze wyglada a jA po dłuższej przerwie ze jestem tak przedsiębiorcza

Gość gość
A w czym ci to przeskadza

Gość gość
brzydka nie brzydka, inni ładniejsi.. i co z tego? skoro i tak wszyscy do piachu pójdziecie :)

Gość gość
To fajnie masz, ja jestem dość ładna, ale za to przedsiębiorcza ani w ząb.

Gość wtedy tylko pendolino
możesz mieć brzydki ryj, ale jak jeszcze jesteś gruba to KONIEC

Gość gość
burek zapierdole xie z kalacha. popamietasz moje słowa

Gość Gftyg
Jestem chuda co gorsze jestem policjantką 😭

Gość gość
Tak sie składa ze nie jestem policjantka j jestem grubawa

Gość gość
Gftyg dziś Jestem chuda co gorsze jestem policjantką beksa.gif Zgłoś >>> lubie kobiety w mundurze, dla mnie pasuje, aby nie była gruba, bo to niedbalstwo i brak szacunku do siebie

Gość gość
00:41 to brzydka lesbijka :D

Gość gość
to pewnie korpo-myszka? :)

Gość gość
lesbijka? termin przydatnosci twojej kielbasy skonczyl sie dla mnie juz 4 lata temu. ciezko to pojac, ze nie chce uzdatnianej constarowej parówy? zeskrzybałes juz zielony mech i biale wykwity? gdziezes kur.wo byl jak cie potrzebowalam