Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Głupia zazdrość

Polecane posty

Gość gość

Dziewczyny jak radzicie sobie z zazdrością o Waszych facetów? Sytuacja jest taka, że miałam kiedyś faceta który zdradzał, kłamał i oszukiwał, przez dłuugi czas. Ale to zamknięta już dawno sprawa. Od półtora roku jestem w związku z cudownym facetem, jesteśmy ze sobą mega szczęśliwi, snujemy plany na przyszłość, generalnie układa się super. Jest jedno ALE..kiedy mój Kochany idzie z kolegami na piwo, moje myśli szaleją - nie potrafię się skupić, denerwuje się, wkurzam się jak nie odpisuje od razu na wiadomości, a po powrocie o byle co robi się jakaś sprzeczka. Nie dał mi żadnego powodu do zazdrości, niby ma dużo koleżanek ale widzę że jest zapatrzony we mnie.. Nie chcę go tak przytłaczać żeby nie czuł się jak w klatce.. Wiem że nie zdradziłby mnie a jednak nie umiem nad sobą zapanować jak nie ma go przy mnie. Może tutaj dostanę od Was jakieś wskazówki jak mam sobie z tym poradzić?

Gość gość
Jezeli sie nie opanujesz, to rozwalisz ten zwiazek. Problem tkwi w tobie. On nie daje ci zadnych powodow do zazdrosci, a ty sie miotasz. Jezeli ci na nim zalezy, to idz na terapie. Pomoz sama sobie, bo taka bezpodstawna zazdrosc to udreka dla drugiej osoby. Nikt normalny z taka zazdrosnica dlugo nie wytrzyma.