Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Proszę o pomoc, pilne!!

Polecane posty

Gość gość

witam, pewnie taki wątek był juz zakładany ale nie w głowie mi teraz szukanie. Okres dostałam 4.08 skończył się 9.08 uprawiałam sex w drugi dzień miesiączki ( skończył we mnie) i w czwarty z tym że juz był to sex przerywany. cykl mam mniej wiecej 25-28 dni. Zrobiłam dziś test niestety w godzinach popołudniowych no i z niego wyszło ze w ciąży nie jestem. Ale cały czas jestem zestresowana. czy jest to możliwe zebym zaszła w ciąże podczas okresu?

Gość gość
ktoś jeszcze się wypowie ?

Gość gość
Włożyłam już nawet kartofla do pochwy z tej rozpaczy :(

Gość gość
Czytałaś może instrukcję napisaną w teście? Mas minimum wiedzy z biologii? Jak nie polecam nadrobić braki, wtedy nie będziesz musiała takich tematów zakładać.

Gość gość
prawdopodobieństwo jest minimalne ale jednak jest, bo owulacja może się przesunąć. Powinniście współżyć tylko w dni niepłodne, ale dobrze wyznaczone. Możesz to zrobić np przy pomocy testera na ślinę. Z własnego doświadczenia polecam Afrodytę.

Gość gość
Owulacja może się przesunąć, więc uprawiając seks bez zabezpieczenia lub przerywany możesz zajść w ciążę. Ryzyko nie jest duże, ale jest. Na przyszłość gumki, tabletki, albo seks bez stosunku waginalnego (pochwowego). A teraz czekaj jeszcze parę dni i powtórz test, bo za wcześnie go robiłaś.

Gość gość
uprawiałam sex w drugi dzień miesiączki ( skończył we mnie) x cooooo? miesiaczka i seks ? fuuuujjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjj