Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość_Ly

Potrzeba bliskosci? ..

Polecane posty

Gość gość_Ly

Od dłuzszego czasu mam duże pragnienie rozmow z 2ga osoba.. Nie mam znajomych na codzien, a przyjaciolka, ktora poznalem w internecie zaczela mnie totalnie olewac, brak z jej strony jakiej kolwiek checi do rozmowy i nawet przestala sie odzywac. Nie chce znajomosci na sile.. Jedyne czego mi brakuje to 2giej osoby kolo siebie (niekoniecznie partnetki zyciowej) a zwyklej przyjaciolki... nawet wirtualnej (tak wirtualnej)

Gość gość
Jeżeli ktoś przestaje się odzywać, to zawsze jest jakaś przyczyna. Zapytaj po prostu co się dzieje wprost. Może odpowiedź będzie banalna, a może coś jest nie tak między wami.

Gość gość
Ja też nie mam znajomych, jedynie koleżanki z pracy, ale to tylko w pracy rozmawiamy, bo one poza pracą mają swoje rodziny. Ile masz lat? Skąd jesteś?

Gość gość_Ly
Mam 21 latek, woj. Łódzkie :)

Gość gość
Młodziutki jesteś, ja jestem 7 lat starsza od Ciebie :)

Gość gość_Ly
No stary nie jestem (chociaż tak żyję).. Pragnę zmian, a nie wiem od czego zaczac. Życie dla samego siebie jest nudne ! :)

Gość gość
Uczysz się? Pracujesz? Co robisz na co dzień? Jak spędzasz czas? Masz hobby?

Gość gość_Ly
Pracuję sporo w tygodniu, ucze się zaocznie. Wolny czas spędzam na ogladaniu filmów/ graniu w gierki... W weekendy zdarzy mi się wyjść do kina, na spacer, zakupy ( niby nic, ale taki juz jestem) Hobby raczej nie mam.

Gość gość
Więc jesli pragniesz zmian, musisz zrobić COŚ, żeby te zmiany nastały, nic się samo nie zrobi.

Gość gość_Ly
Jak na razie to jedyne co wiem i czego potrzebuję to rozmowa z kimś.. taka codzienna. Przyzwyczaiłem się do tego, a teraz jak nie ma z kim pogadać czuję się okropnie :p

Gość gość
Ale nie masz żadnych koleżanek, kolegów z pracy/uczelni? Nie zagwarantuje Ci codziennych rozmów, bo sama pracuję, czasami po 12h+dojazdy, to jakieś 14h na dobę, ale jak będę miała chwilę i rozmowa będzie sie kleić, to odpisze/napiszę, mój mail agn-zn-82@wp.pl, i nie, to nie mój rocznik ;)

Gość gość
gosc ja tez moge?

Gość gość
Jasne :)