Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Ból jajnika w trakcie oddawania moczu, czy może być to wczesny objaw ciąży?

Polecane posty

Gość gość

Czy raczej jakiś problem ginekologiczny? Kurcze strasznie się martwię. Z mężem dopiero co zaczęliśmy starać się o dziecko. Kochaliśmy się podczas mojej owulacji w tym miesiącu, która była 13 sierpnia. Od kilku dni jak idę do toalety, to przy sikaniu pobolewa mnie prawy jajnik, to taki skurcz, trwa około minuty i przechodzi.. Martwię się, mam 29 lat i jeszcze nie rodziłam. Czy to możliwe, aby to był objaw ciąży? Tak strasznie się boję, że teraz się okaże że mam problemy zdrowotne :( Jutro się zapiszę na wizytę do lekarza, ale to potrwa kilka dni pewnie zanim będzie termin.. Bardzo bym Was prosiła, jeśli ktoś miał podobne dolegliwości, aby napisał co się okazało?

Gość gość
szczerze mówiac wątpliwe. Raczej wygląda to na coś związanego z ukł. moczowym.

Gość gość
Ja tak miałam - wyszedł guz jajnika i to spory. We wrześniu mam zabieg i okaże się co to jesr na 100% :(

Gość gość
Hmm to nie musi być ciąża, z resztą mój ginekolog powiedział mi ostatnio- że ból jajnika ciężko jest określić, w takim sensie że może nam się wydawać że to jajnik a to co innego. Najlepiej jak się umówisz do ginekologa.

Gość gość
Rak.A puder niszczy twarz i tez rak powstaje w postaci pieprzyka.Kto od młodości sie pudruje ma oroblem ze zdrowiem ciała i umysłu.