Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Kryptoliza migdałków, zmniejszanie dziur w migdalkach

Polecane posty

Gość gość

Czy mial ktos robiony zabieg zmniejszania dziur w migdalkach? Wiem ze sa trzy sposoby - laserowo, falami radiowymi i zimnem. Opiszcie Wasza wrazenia, czy jest lepiej, czy nie tworza sie juz smierdzace kulki? Jak dlugo trwa dochodzenie do zdrowia i czy trzeba brac antybiotyki po takim zabiegu?

Gość gość
Kulki nie robia sie z powodu dziur, tylko z powodu bakterii. Walczyc nalezy z bakteriami.

Gość gość
Kulki to czesto pozywienie ktore trafia do dziur w migdalkach i tam gnije (i smierdzi). A dziury maja osoby ktore chorowaly czesto na anginy.

Gość gość
mam dziury tez, moze niezbyt wielkie ale sa. polecam zdrowe odzywianie i ograniczenie do minimum lodow i zimnych napoi. dzieki temu nie mam juz od dawna takich problemow o jakich piszesz/

Gość gość

Miałem problem z czopami na migdałkach.Wielu lekarz-laryngologów i gastrolog rozkładali ręce.Trafiłam w Szczecinie na dr-a Żmudzińskiego.Dokładnie wytłumaczył mi na czym polega problem i zaproponował  metody pozbycia się przykrego zapachu z ust.Wykonał u mnie kryptolizę metodą zamrożeniową.Z początku byłam sceptyczna bo doktor nie gwarantował mi efektu po jednym zabiegu.Straszył,że może trzeba będzie to powtarzać.Chyba miałam szczęście bo po miesiącu po pierwszym zabiegu problem zniknął.Rewelacja.