Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

ZARAZ SZLAG MNIE TRAFI !!!!!!!

Polecane posty

Gość gość

Od tego homodupocwela MATEUSZA OD NAMYSŁOWA !!!!!!! No kurwa, ile można ??!!!! Skurwysyn pierdolony ze zjebaną mordą !!!!!! [wściekły] [wściekły] [wściekły] [wściekły] [wściekły]

Gość gość
Ciśnie cie?

Gość gość
Nie, mam po prostu dość tego pierđolonego chưja

Gość gość
Dla czego co?

Gość gość
może mały spacer? powinno pomóc :P

Gość gość
ps skoro masz mnie dość to co jeszcze robisz na kafe co? nikt ci nie każe być na kafe a jak jesteś to nie wchodź po prostu w moje tematy ps napisz co tak się uwziąłeś na namysłów co? skoro dobrze wiesz że są setki mniejszych brzydszych biedniejszych miast gorszych miast od namysłowa a namysłów to miasto jak każde inne niczym się nie różni od reszty miast to dlaczego setek innych małych i średnich miast nie obrażasz? jak jesteś taki mądry to napisz w czym namysłów od setek innych małych i średnich miast jest gorszy co przecież nie wszystko kręci się wokół dużych miast czemu nie potrafisz tego zrozumieć ps nie każdy chce mieszkać w dużym mieście

Gość gość
Zaśmieca to i tak już zryte forum spamem tak durnym, że takiego jeszcze nie było !!!! Kiedy tylko to widzę, w każdym temacie, mam ochotę złapać za nóż i osobiście go zamordować !!!!! To już przewyższa wszystkich imbecyli i idiotów z tego forum, to nie mieści się w normie, to jest największy durny występek na tym forum, to głupota do potęgi ntej do kwadratu !!!! TO JEST KURWA CHORE !!!!!

Gość babcine metody
możesz też upuścić trochę krwi z lewej żyły.. tylko nie za dużo, bo serio szlag cię trafi :D ;)

Gość gość
poczytaj komentarz powyżej i napisz w czym namysłów jest gorszy od innych miast no powyżej poczytaj cały komentarz i napisz

Gość gość
o, i ofiara się znalazła... :) tutaj do jasnej cholery nie chodzi konkretnie o namysłów !!!!! tylko o to, że ciągle piszesz o tym samym jak uciekinier z kocborowa, który cierpi na zaniki pamięci !!!!!!! gdybyś pisał o innym mieście, napisałabym to samo i w d***e mam to, że piszesz akurat o tym mieście !!!!! czy to jest kurwa jasne ???!!!!!!!!!

Gość gość
Niby tak ale proszę cię wymień mi 6 wad i 7 zalet NAMYSŁOWA

Gość gość
01.32 - nie mam babci :classic_cool:

Gość gość
PO CO? NO KURWA PO CO? CZY JA PISZĘ KURWA PO CHIŃSKU ???!!!!!!!

Gość gość
No wymień 7 zalet i 6 wad Namysłowa

Gość gość
Namysłów i Namysłów, Namysłów i Namysłów to fakt jest koleś taki upierdliwy z tym gow/nem, że aż się rzygac chce.

Gość gość
No wymień rozumiem że jesteś najmądrzejszy na kafe PS nie wymiguj się wymień

Gość gość
no dobra, skoro prosisz... wady: - nie jest stolicą - jest duużo mniejszy od mojego miasta - jest w najmniejszym województwie - nie jest nad morzem - nie jest nawet stolicą województwa - pochodzenie nazwy jest sprzeczne z obecnym stanem rzeczy zalety: wtf?

Gość gość
Przecież są zalety no wymieniłeś wady teraz wymień zalety przecież są no wysil sie i wymień

Gość gość
jak mogą być zalety, skoro nie ma zalet? kurwa... zobaczysz, kiedyś oderżnę ci ten głupi i zawalony goownem łeb 🖐️

Gość gość
Ma zalety no wymień

Gość gość
skoro ma, to je wymień 🖐️ ja nie wymieniam, bo wiem że ich nie ma

Gość gość
Po pierwsze w NAMYSŁOWIE JEST BEZPIECZNIEJ NIŻ W DUŻYM MIEŚCIE PO DRUGIE W NAMYSŁOWIE WSZĘDZIE JEST BLISKO I NIE TRZEBA NAWET AUTEM JEŹDZIĆ BO NAMYSŁÓW MA 5 KM DŁUGOŚCI NA 4 KM SZEROKOŚCI (RAZEM Z PRZEDMIEŚCIAMI ) A I TAK WSZYSTKO PRAKTYCZNIE JEST W CENTRUM BĄDŹ BLISKO CENTRUM PS JEST DUŻO ZIELENI DUŻO MIEJSC PRACY NIE MA KORKÓW PS JEST KILKA LASÓW NA OBRZEŻACH MIASTA W POBLIŻU JEST ZALEW W MICHALICACH NIE MA SMOGU WIEŚ OD MIASTA NAMYSŁÓW JEST NA WYCIĄGNIĘCIE RĘKI PS MÓJ OJCIEC JADĄC AUTEM ZE MNĄ (JA GO POPROSIŁEM BY ODLEGŁOŚĆ ZMIERZYŁ ) JADĄC Z JEDNEGO KOŃCA NAMYSŁOWA NA DRUGI I OJCIEC ZMIERZYŁ I WYSZŁO 5 KM A KIEDY INDZIEJ Z INNEGO KRAŃCA NAMYSŁOWA NA DRUGI TEŻ ZMIERZYŁ ALE NIE JECHAŁEM WTEDY I Z INNEGO KOŃCA MIASTA NA DRUGI WYSZŁO NIEWIELE PONAD 4 KM

Gość gość
jest tysiące miast o takich samych zaletach, więc do chuuuuuuja czemu ciągle piszesz o namysłowie?

Gość gość
co nie potrafiłeś wymienić zalet ps dodaj kilka zalet od siebie ps jak na 16 tysięczne miasto wg ciebie 5 km z jednego końca namysłowa na drugi i 4 km z innego końca namysłowa na drugi (wiem bo mój ojciec z ciekawości zmierzył licznikiem kilometrów w aucie) to dużo czy mało? 5 km na /4 km ps warszawa ma 30 km z pn-pd i 28 wschód zachód i 1,7 mln mieszkańców a wrocław ma 19 km z północy na południe i 26 ze wschodu na zachód i 630 tysięcy mieszkańców a namysłów na 5 km na 4 km

Gość gość
Namysłów ma 16 tysięcy mieszkańców i 5 km długości na 4 km szerokości a Kalisz ma 104 tysiące mieszkańców i 12 km na 12 km

Gość gość
Ja p*****le idź się zabij.

Gość gość
Dlaczego

Gość gość
Odpowiedzi masz w swoich postach śmierdzielu