Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Moje szczęście zależy od bogactwa

Polecane posty

Gość gość

Jeśli miałabym pewność jutra, życia w spokoju, dobrobycie materialnym i zdrowiu do śmierci to oddalabym duszę diabłu. Na niczym mi nie zależy, na rodzinie tak sie przejechalam, na ludziach ogolnie ze te rany nigdy sie nie zagoja, a wiec automatycznie nie zależy mi na powodzeniu w miłości i przyjaźni. Pragnę wyjechać do Stanów, mieszkać tam, podróżować, wygrać w totka czy coś innego i mieć luksusowa wille.

Gość gość
kochanie jaka twoja cena? wolisz w dolarach czy w plnach? wyżej napisany tekst piosenk, pieniądze szczęścia nie dają - tak mówią ci którzy je mają live is brutal

Gość gość
Płytcy ludzie mają płytkie marzenia :P

Gość gość
Nawet jak wygrasz w totka to i tak wszystko rozpuścisz, ci których się pieniądze trzymają, sami potrafią do nich dojść... ty najwidoczniej nie umiesz i nigdy bogata nie będziesz.

Gość gość
Tylko ze diablu najmniej zalezy na szczesciu czlowieka i on ci tego nie da, lub da na moment i kilka razy tyle problemow. Moj kolega chyba podpisal taki cyrograf i martwie sie o jego dusze, zrobilabym wiele, zeby sily ciemnosci nie mialy nad nim wladzy, przekazala mu swoje wewnetrzne swiatlo (nie chce go nawracac, chce jego spokoju). Oczywiscie nic z tych cyrografow nie ma, to bulls**t jezeli chodzi o jakies korzysci Czym moge go przekonac?

Gość gość
Jestem madra i potrafilabym rozporzadzac ta kasa. Kto wie czy nie dojde bo mam dopiero 19 lat... ale wolalabym żeby same do mnie przyszly.

Gość gość
Jeśli miałabym pewność jutra, życia w spokoju, dobrobycie materialnym i zdrowiu do śmierci x Tego to akurat nikt i nic ci nie zagwarantuje, a już na pewno nie dadzą ci tego pieniądze.

Gość gość
ale wolalabym żeby same do mnie przyszly x I właśnie dlatego nigdy tych pieniędzy mieć nie będziesz! No chyba że jesteś ładna i znajdziesz bogatego frajera, albo kilku :P

Gość gość
Przekonac do pojscia ze mna na msze o uzdrowienia, co zaproponowac mu w zamian, bo nie wiem czego on moglby chciec

Gość gość
Twoje szczęście zależy wyłącznie od Ciebie samej, a nie od pieniędzy. Tak się składa że wszystko co najgorsze na tym świecie, to właśnie przez kasę. Gdyby nie pogoń za pieniędzmi, to ludziom żyłoby się znacznie lepiej i byliby wreszcie wolni.

Gość gość
Moj kolega chyba podpisal taki cyrograf i martwie sie o jego dusze, c wzruszylam sie, autentycznie :D