Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Prawiczek znaczy skreslony?

Polecane posty

Gość gość

Takie pytanie do pań po 30stce z czystym kontem ( nie rozwódki i bez dzieci) czy prawiczka automatycznie skreślacie czy bierzecie pod uwagę jako potencjalnego kandydata do związku? Chodzi o powazny zwiazek a nie o jakies pitu pitu. Powiedzmy, ze ten mezczyzna tez ma juz 30 lat i nie jest jakims tam zulem tylko normalnym mezczyzna z praca, ogarnietym itd.

Gość gość
Dlaczego do tej pory jestes prawiczkiem?Religia?wychowanie na bezludniej wyspie? czy tez wygladasz tak strasznie,ze zadna ci nie dała?

Gość gość
skreslam , 30 lat prawik to p***a nie facet

Gość gość
30lat i prawik to ma cos chyba z głową

Gość gość
Ja bym skreśliła bo co to za facet, 30lat i prawiczek to albo ma coś z głową albo jakaś pokraka która nie potrafi kobiety poderwać. Jeśli religia by mu nie pozwalała to też bym skreśliła bo nie chce jakiegoś nawiedzonego faceta w domu

Gość vldi
Raczej również bym skreśliła ale nie jak powyżej że pewnie nienormalny czy coś ale dlatego że taki facet byłby kiepski w łóżku. Nie oszukujmy sie samym wkładaniem i wyjmowaniem kobiety do orgazmu sie nie doprowadzi a mi sie nie chce czekać aż on sie może nauczy może nie.

Gość gość
Babom nie dogodzisz.

Gość gość
ja bym chciala prawiczka, lubie prawiczkow i przynajmniej żadnym syfem mnie nie zarazi :) moj obecny mezczyzna tez dlugo byl prawiczkiem, bo do 28 roku zycia :) ciesze sie ze jestem jego pierwszą kobieta i mam nadzieje ze ostatnią ;)

Gość gość
Jeślibyś mi się spodobał a ja Tobie i (warunek bezwzgledny)czekałeś na jedną jedyną kobietę do końca życia, i bym cię pokochała to nie ma problemu