angelkka 0 Napisano Sierpień 22, 2016 Hej, mam trochę ubrań do sprzedania i chciałbym się ich pozbyć. :) Czytałam o jakichś komisach, ale parę złotych za sztukę to trochę mało, bo są w dobrym stanie i ze znanych sieciówek. Znacie jakieś serwisy (coś typu vinted), polecacie coś konkretnego? A może na terenie Poznania są jakieś miejsca, w których można to sprzedać za rozsądną cenę (nie przesadzając w żaden sposób) ? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość gość Napisano Sierpień 22, 2016 Ależ wystaw na vinted! To super strona, na pewno ktoś kupi! Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
angelkka 0 Napisano Sierpień 22, 2016 Na vinted wystawiłam, chciałabym mieć kilka opcji, zawsze większa szansa ;) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość gość Napisano Sierpień 24, 2016 Witam, zapraszam na wyprzedaż szafy. https://www.vinted.pl/members/801144-mdominae Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Wellness0 0 Napisano Wrzesień 21, 2016 Na allegro, olx, szafa.pl sporo tego jest :) www.100club.pl Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach