Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość eron

cb radio i seks?

Polecane posty

Gość eron

Witam. Zastanawia nie taka sprawa. Jasne jest, że teraz autem jezdzi duzo kobiet, znacznie wiecej niz kiedys. Porozumiewanie sie miedzy kierowcami rowniez jest na wyzszym stopniu niz dotychczas (cb radio). Czy ktos kiedys rzucil niemoralna propozycje w eter? Może nie do konkretnej kobiety ktora sie np wyprzedzilo ale ogolnie czy "jest jakas chetna pani na przerwe w jezdzie i zabawe". Powiem szczerze, że ja tego spróbowałem ostatnio i o dziwo (oczywiscie po wielu probach) w eterze odezwala sie kobieta ze wlasnie zatankowala paliwo i czeka na tej i na tej stacji. Krotka rozmowa ktora nie byla latwa (nie chciala zbyt jasno podac marki i koloru auta- zeby cala masa facetow nie zjechala), podalem swoje auto itp, Stanalem na tej stacji z boku i po chwili podjezdza kobieta bardzo atrakcyjna okolo 35 lat no i pojechalismy autami w las. Bylo milo, grzmocilismy sie z 30 minut. Na koncu powiedziala, ze zaintrygowalem ja tym pytaniem (pierwszy raz spytala) no i ze od kilku dni nie miala seksu i chodzilo to za nia. Oczywiscie podziekowalismy sobie po wszystkim i kazde pojechalo w swoja strone. Zastanawiam sie, czy to tak mi sie trafilo raz na milion czy generalnie jest wieksza szansa na to? Ktos probowal, jakies doswiadczenia???

Gość gość
wydaje mi się, że bajki opowiadasz albo faktycznie miałeś duże "szczęście".

Gość gość
ahhaha, juz widze jak kobiety maja cb radio w aucie :D i jak ida na taki przypadkowy seks do lasu z typem ktory moze byc seryjnym g****icielem, morderca, handlarzem zywym towarem. halo halo mobili, mam 20 prosjaczi, jak droga na Ukraine? no moze taka pani kierujaca tirem to byla.

Gość eron
ja też bylem zaskoczony ale trafilo mi sie to. Poza tym to była kobieta ktora jedzila firmowym autem i takie auta generalnie w duzej wiekszosci maja CB radia. Wiesz na tej stacji oczywiscie chwile porozmawialismy, to nie bylo ze odrazu, poszlismy na kawe na stacji i po 30 minutach bylismy w pobliskim lesie. Ktos tak kiedys probowal w ogole?

Gość gość
nie próbowałem tak i nie zamierzam. Faktycznie dziwna historia, jeżeli prawdziwa. Przecież to kobieta narażała się na ogromne niebezpieczeństwo.

Gość gość
Oj mobilek:)masz wyobraźnię:D

Gość gość
Ssaki lesne albo raczej parkingowe to slyszalem jak sie oglaszaja.

Gość gość
Albo miała jakiegoś syfa xD