Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Jak zaregowali ojcowie waszych dzieci gdy 1szy raz dowiedzieli sie, ze jestescie

Polecane posty

Gość gość
Płakał mówił że nie jest gotowy. A byliśmy małżeństwem przez 5lat.

Gość gość
Ucieszył się a potem zapytał czy to jego :D

Gość gość
Mój grał na konsoli. Przytulił mnie ale oczekiwałam większego entuzjazmu.

Gość gość
Był zaskoczony, nie cieszył się szczególnie. Ale to ja chciałam dziecka a on nie za bardzo. Już nie jesteśmy razem. Z dzisiejszej perspektywy wiem, że od razu trzeba było się rozstać i nie namawiać go na dziecko.

Gość gość
Mój maz sie poplakal ze szczęścia i zabral mi papierosy :)

Gość gość
Najpierw zaczął się drzeć, potem poleciał do Mariana spod siódemki i przyniósł flaszkę. I Mariana. :D Obaliliśmy flachę, potem Marian zadzwonił do znajomka po trawę i zajaraliśmy po niezłym joincie. No i włączyła się gastrofaza...to poszły 3 pizze, jedna z ostrym peperoni,była świetna. Marian chciał zadzwonić po Zdzicha,ale akurat nam padł prąd, zapomniałam zapłacić za ostatnie 4 miesiące. Bo ostatnio Mirka nie miała na wódkę i fajki,to ja stawiałam,ale ma oddać,to honorowa babka jest. Dzieci żywi,ma trójkę,nawet kupuje te droższe parówki,z normalnym terminem spożycia. Twierdzi,że jej lepiej smakują,ale kto tam wie. W każdym razie lipa z tym prądem ,to poszłam po świeczki. A za świeczkami co? Ano flacha i 4 piwa! Ha,zapomniałam, po ostatniej awanturze ze starym (rzucił we mnie pufą, ale nie trafił,to schowałam alko,żeby cierpiał) było jak znalazł. Radośnie przyniosłam zdobycz i od razu wszystkim spodobał się nastrój ze świeczkami. Nawet nie trzeba było ciągle szukać zapalniczki do fajek. I tak chlaliśmy do 5:12. Potem nic nie pamiętam. Ale kac był straszny,chociaż podejrzewałam,że to mdłości ciążowe...Zapiłam piwem,po które poleciałam jak tylko otworzyłam oczy; stary spał pod sofą,a na sofie Marian smacznie chrapał. To był wspaniały dzień. Nigdy go nie zapomnę. Kochane,zachodźcie w ciążę!!

Gość gość
Jeśli ktoś chciałby poznać dalsze losy moje i starego,a także Mariana,Mirki i kilku innych osóbm,proszę o odpowiedź :D Chętnie założę nowy temat.

Gość gość
Mój dowiedział się w szpitalu dzień po wypadku na motorze i jedyne co powiedzą to " dobrzeżach ze sie nie zabiłem " a potem mnie przytulił