Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Nienawidze tesciowej

Polecane posty

Gość gość
Autorko próbowałaś w pierwszym poście być elegancka i z klasą, ale nie wyszło :D bardzo szybko zaczeło wychodzić standardowe tutaj buractwo. Może to i lepiej bo na początku wydawało się to niezbyt wiarygodne, ta fałszywa skromność i niewinność hehe Chociaż przez chwile miałam taką myśl że może wyjątek od reguły. Dałam sie nabrać przez ułameczek sekundy :D

Gość gość
Nie kozakujcie tak że jesteście nietykalne. Jeżeli Edyta Górniak została sądownie zmuszona do umożliwienie dziadkom spotkań z jej synem to taka Gumiakowa z Rogowa tym bardziej może

Gość gość
Odezwało cię całe kółeczko czyścioszek,prawdomównych,uczciwych,zdrowych moralnie tylko jakoś nie chciały żyć same a szukały chłopa.Ten chłop to syn innej kobiety,często tak wychowany by inna szanował choć śmieć na to nie zasługuje Tak jest w przypadku autorki,dziadówa nie miała gdzie mieszkać,wsadziła zad do domu teściowej,a teraz cham obmawia. Ty wiesz debilko na czym polega szacunek do diugiego człowieka że szastasz tym słowem?mówisz że nienawidzisz ,to trzeba było sobiw wynając mieszanie biedoto bo własna matka miała cię w duuupie a tesciowa ta niedobra dała ci dach nad głową.Dla mnie jesteś nikim i zycze ci byś miała w życiu takie problemy żeby ci stanęła przed oczami ta wredna teściowa.

Gość gość
Syn ma swój pokój na pietrze, kiedyś przyjechał z wakacji razem ze swoją dziewczyna , w nocy, wiec oczywiście nie ma sprawy niech śpi u nas a rano do domu. Cała noc oglądali filmy, rano on w kuchni śniadanie razem z nami , ona śpi, kiedy sie obudziła zeszła na dół, zjadła, poszła na gore. I tak przesiedzieli do końca dnia z przerwa na posiłki. Pomyslałam sobie wtedy, ze wszystko rozumiem, ze niby ok ale dzięki tej małej akcji zrozumiałam, ze za Chiny nie chciałabym mieszkać w takiej opcji. Dlatego, nie mam nawet watpliwości ze jak syn zechce zamieszkać z żona to na pewno nie u mnie. Młodzi musza mieszkać oddzielnie. Ta dziewczyna nic mi nie zrobiła ale świadomość ze ona siedzi w " swoim" pokoju a my w salonie jakoś mnie drażniła-:) dlatego wiem ze pomogę, zapłacę, wesprę ale dachu nad głowę w swoim domu nie dam.

Gość gość
gość dziś Nie pos*aj się z tą nienawiścią pod adresem autorki. Po innych lecisz, że ludzi nie szanują a ty jaki przykład swoim zachowaniem dajesz? Nie masz merytorycznych uwag a tylko ziejesz nienawiścią to sp*erdalaj i wyżywaj się gdzie indziej.

Gość gość
dziś Ty mi mówisz o mojej nienawiści do autorki????żałosna babo:) a y kim jesteś? skoro nie widzisz nienawiści autorki do człowieka który dziada przyjął o swojego domu (poczytaj jej epitety)!!!!.Takim samym gnojkiem jesteś,zresztą z kim ja rozmawiam,ze swołoczą która ma język bazarowy. Autorka dobrze wie że jest nienormalna a starszej kobiety mi żal bo nie wie że mieszka z zagorzałym wrogiem. A ty spadaj na drzewo,prostaczko.

Gość gość
Dziewczyny prawda jest taka, że Wy też kiedyś będziecie teściowymi :) pomyślcie o tym...

Gość gość
16:49 żeby myśleć to trzeba mieć rozum a one myślą tylko tym co mają w majtkach i tylko takim trybem łapią faceta.Pózniej plują na ich matki i często te, które zezwoliły synowi by wydra zamieszkała z nimi.

Gość gość
gość wczoraj Witam, proszę o anonimowość. Sprawa nie dotyczy bezpośrednio ciąży czy porodu, a okresu po urodzeniu dziecka. Napiszę wprost- strasznie nie cierpię swojej teściowej. Nienawidzę z nią przebywać, rozmawiać, jest okropna. xxxxxxxxx to po hu tam polazłaś,bezwstydna dzido.

Gość gość
idz do psychologa do poradni zdrowia psychicznego.