Skocz do zawarto艣ci
Szukaj w
  • Wi臋cej opcji...
Znajd藕 wyniki, kt贸re zawieraj膮...
Szukaj wynik贸w w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie mo偶na dodawa膰 nowych odpowiedzi.

Go艣膰 go艣膰

E stylowi e markowi twojebuty.net

Polecane posty

Go艣膰 go艣膰

Firma oszust, co rusz zmieniaj膮 albo tworz膮 nowe strony. E-markowi, e-stylowi, a teraz twojebuty.net . Nie zamawiajcie, sprzedaj膮 podr贸by. Nie ma z nimi kontaktu, brak numeru telefonu, brak adresu. A w regulaminie nawet adresu do zwrotu. Nie mo偶na p艂aci膰 przy odbiorze. Poczytajcie na temat tej firmy-oszust pod linkiem. http://f.kafeteria.pl/temat/f11/e-stylowi-pl-oszusci-p_6523046. Zwr贸膰cie uwag臋, 偶e z艂e komentarze s膮 na e-stylowi, e-markowi. W nazwie jest my艣lnik. Specjalnie wymy艣laj膮 takie nazwy aby zmyli膰 ludzi, bo jest firma emarkowi. A ona ma dobre opinie.

Udost臋pnij ten post

Udost臋pnij na innych stronach
Go艣膰 go艣膰
to s膮 oszu艣ci, dzi艣 dostalam buty oczywiscie podroby ze strony e-markowi

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 go艣膰
Zach臋cam wszystkich dla kt贸rych cena but贸w wyda si臋 atrakcyjna,aby 100 razy si臋 zastanowili czy na pewno chc膮 pope艂ni膰 ogromny b艂膮d i wyrzuci膰 kas臋 . E-stylowi, e-markowi, twojebuty.net to oszu艣ci.OSZU艢CI z kt贸rymi si臋 jeszcze nie spotka艂am w 偶yciu. Buty kt贸re przychodz膮 to podr贸by na pierwszy rzut oka 艂adne, ale rozwalaj膮 si臋 po p贸艂 roku. Je艣li kto艣 kupi te buty i chce odst膮pi膰 nie ma szans. Nie ma na 偶adnej z ich stron adresu do zwrotu w przypadku odst膮pienia. Kiedy piszecie maile z pro艣b膮 o podanie adresu do zwrotu zero odzewu, nikt nie odpisuje. Totalna olewka, ignorowanie. Je艣li pro艣ciej o nr przesy艂ki, to przesy艂aj膮 nr kt贸re nie istniej膮. Nie ma adresu. Wybranym czasem oszust odpisuje.

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 go艣膰
Oszu艣ci - nie kupowa膰 bo otrzymacie beznadziejn膮 podr贸b臋 z Chin!!!

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 go艣膰
Nie dajcie si臋 oszuka膰!!!!!!!!!! Ja zam贸wi艂am buty 23 listopada 2016r. i do dzi艣 ich nie otrzyma艂am i pewnie nie otrzymam. O tym 偶e wysy艂ka jest z Chin wyczyta艂am dopiera po zakupie, gdy zacz臋艂am szuka膰 informacji o firmie. Gdy po wielu mailach otrzyma艂am wreszcie numer przesy艂ki, okaza艂o si臋, 偶e od 3 grudnia, nie ma 偶adnych informacji o przesy艂ce (nie rusza si臋 z miejsca), ale cierpliwie czeka艂am 48 dni!!!!!! Prosi艂am o zwrot pieni臋dzy na konto ale cisza w eterze. Kontakt praktycznie 偶aden. Prosz臋 zg艂aszajcie takich oszust贸w na Policj臋, gdy b臋dzie nas wi臋cej to mo偶e ukr贸c膮 jego nieuczciwe dzia艂ania. Nie zamiatajcie pod dywan, bo wtedy s膮 bezkarni!!!!!!!

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 go艣膰
Ludzie uwa偶ajcie, na t膮 firm臋 e-Markowi.pl - sklep internetowy. Towar, kt贸ry oferuj膮 i sprzedaj膮, to marne podr贸by znanych firm, nie przypominaj膮ce, pod 偶adnym wzgl臋dem orgina艂, rozmiar odzie偶y, zani偶ony, kontakt ze sprzedawc膮, 偶aden. Przesy艂ka, dostarczona d艂ugo, po terminie. Towar, do zwrotu trzeba odes艂a膰 do kraju z kt贸rego, do nas przyszed艂. CHINY!!!!! LUDZIE NIE DAJCIE SI臉 NABRA膯

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 go艣膰
Ludzie uwa偶ajcie, na t膮 firm臋 e-Markowi.pl - sklep internetowy. Towar, kt贸ry oferuj膮 i sprzedaj膮, to marne podr贸by znanych firm, nie przypominaj膮ce, pod 偶adnym wzgl臋dem orgina艂, rozmiar odzie偶y, zani偶ony, kontakt ze sprzedawc膮, 偶aden. Przesy艂ka, dostarczona d艂ugo, po terminie. Towar, do zwrotu trzeba odes艂a膰 do kraju z kt贸rego, do nas przyszed艂. CHINY!!!!! LUDZIE NIE DAJCIE SI臉 NABRA膯

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 go艣膰
Oszu艣ci i wyzyskiwacze. Zam贸wi艂am buty i.... dosz艂y. Nawet szybko - 4 tygodnie. Okaza艂o si臋 偶e s膮 za ma艂e,wi臋c chcia艂am zawr贸ci膰. Niestety- kontakt z nimi 偶aden. Nr telefonu nie ma, na maile nie odpisuj膮. Niczego od nich nie kupujcie.

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 go艣膰
Kto艣 musia艂 p艂aci膰 odpraw臋 celn膮 za towar z Chin??? Niestety za p贸zno poczyta艂am, nigdy wi臋cej zam贸wie艅 z tego sklepu. Jesli przesy艂ka nie jest oryginalna, jest do zniszczenia.

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 go艣膰
Witam zam贸wi艂am buty z tej firmy i przysz艂y nawet szybko A milam obawy pko przeczytaniu tych wszystkich opini

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 go艣膰
Witam zam贸wi艂am buty z tej firmy i przysz艂y nawet szybko A mialam obawy po przeczytaniu tych wszystkich opini.鈽篠a ok

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 go艣膰
To spr贸buj je odes艂a膰 prosz膮c o adres do zwrotu. Za p贸艂 roku b臋dziesz widzie膰 szmelc

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 go艣膰
Buty przysz艂y po prawie dw贸ch miesi膮cach inny kolor inny model poprostu badziew Nie Polecam E-Obowie

Udost臋pnij ten post

Cze艣膰 A uda艂o Wam si臋 odzyska膰 pieni膮dze? Bo ja ju偶 mecze si臋 z nimi z 3 tyg 偶eby podali mi adres do zwrotu (kt贸ry jak twierdza znajduje si臋 na gorze przesy艂ki). Ja im pisze 偶e adresu nie mam i 偶eby mi wys艂ali, na co oni ca艂y czas (adres jest na przesy艂ce). 呕adnych konkret贸w i ca艂y czas miganie si臋. Dajcie zna膰. Dzieki

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 Matki
Na jaki adres piszecie emaile. Zam贸wi艂am buty, zero odpowiedzi, zero but贸w. Ja to zg艂aszam na Policj臋. Nie popuszcz臋 tego.

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 go艣膰
Sprzedaj膮 podr贸by, przesy艂ka idzie ponad miesi膮c.A jak dotrze do Polski to,jeszcze c艂o zap艂acicie i musicie sie nagimnastykowa膰 z dokumentami kt贸re nale偶y wys艂a膰 do odp.organu.Szkoda czasu i pieni臋dzy na tak膮 zabaw臋!!!!

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 go艣膰
Czy jest kto艣, komu uda艂o si臋 zwr贸ci膰 towar? Je偶eli tak, to mo偶e podzieli si臋 adresem, na kt贸ry trzzba to odes艂a膰?

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 go艣膰
Koszmar. Tyle oszukanych ludzi a w艂a艣ciciel pozostaj***azkarny. To koszmar. Ja ze swoj膮 spraw臋 zg艂osz臋 na policj臋. Po dw贸ch miesi膮cach czekania buty dosz艂y i owszem ale musia艂am zap艂aci膰 dodatkowe 70 z艂 za odpraw臋 celn膮 na poczcie. Ma艂o tego mia艂y by膰 dwie pary but贸w przysz艂a jedna kompletnie nie taka jak膮 zam贸wi艂am. To jaki艣 koszmar. Za jedn膮 par臋 but贸w kt贸rych nie zamawia艂am zap艂aci艂am 520 z艂 na dzie艅 dzisiejszy. Bo nie licz臋 na uczciwo艣膰 i zwrot za drug膮 par臋. A jeszcze cwaniacy nie maj膮 opinii na stronie. Taka bezkarno艣c nie mo偶e przej艣膰 bez echa.

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 go艣膰
Nie radz臋 zwraca膰 towaru bo nie b臋dzie ani towaru ani but贸w. Lepiej wystawi膰 na allegro i odzyska膰 co艣 ni偶 pozosta膰 bez niczego.

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 go艣膰
Czy kto艣 z Was dosta艂 zwrot nale偶no艣ci za odes艂any produkt?

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 go艣膰
Witam . Przysz艂y do mnie te niby buty .Obecnie czekam na odpowied藕 o d oszusta . W ostatniej odpowiedzi odpisa艂 cytuj臋 "Dzien dobry Ze wzgl臋du na to, ze jestesmy posrednikiem to adres jest indywidualny dla kazdego produktu. Adres do zwrotu widnieje zatem na przesylce, pozdrawiamy" Nie dajcie si臋 i walczcie z tym oszustem . Proponuj臋 wniosek zbiorowy

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 go艣膰
"Jak kto艣 z was kupowa艂 w tych sklepach b臋d膮c 艣wiadomym, 偶e to feje to dobrze wam, 偶e was wydymali, powinni wam jeszcze jakie艣 dodatkowe c艂o np na艂o偶y膰 za bycie debilami. No a jak kto艣 nie zna si臋 i nie wiedzia艂 偶e to feje to chyba ju偶 nie da si臋 nic poradzi膰, jedynie wyci膮gn膮膰 nauczk臋. " Bardzo przepraszam znawco ale na stronie s膮 zdj臋cia i opisy oryginalnych but贸w , a wysy艂ane s膮 tanie podr贸by z Chin. Czy偶by sprzedawca si臋 odezwa艂 ?

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 go艣膰
Witam, Nie sprawdzi艂am z po艣piechu sprzedawcy E-Markowi, a zawsze jestem ostro偶na robi膮c zakupy przez internet. Nie korzystam z Allegro, Gumtree itp. OSTRZEGAM WSZYSTKICH KUPUJ膭CYCH! JA KUPI艁AM BUTY W E-MARKOWI W Czerwcu 2017 i nie wiem czy odzyskamy 230 z艂 , kt贸re przes艂a艂am na ich konto. Nie odpisuj膮 na maila, nie podaj膮 nr tel. kontaktowego, nie podaj膮 adresu siedziby w Polsce.

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 go艣膰
Dzis doszlo moje obuwie.. Kompletna porazka...470 z艂 w b艂oto. Jak z tym walczyc ? Kpiny Warte!

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 brache
Kupi艂am u nich buty, otrzyma艂am nie ten model i napisa艂am pytanie co mam z tym zrobi膰, to odpisali, 偶e s膮 tylko po艣rednikami i 偶e mam buty odes艂a膰 na adres zwrotny, po czym zablokowali mnie na swojej poczcie i nie mog臋 do nich wys艂a膰 odpowiedzi

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 Glupia Pipa
Ja tez kupi艂am u nich buty, jak sie skapowa艂am ze to chi艅szczyzna to chcia艂am anulowa膰 zam贸wienie ale oczywi艣cie nie da sie. Musz臋 czeka膰 a偶 mi wy艣l膮 ten badziew I odes艂a膰 do producenta. Czy komu艣 uda艂o si臋 odzyska膰 pieni膮dze?

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 go艣膰
kupi艂em, czeka艂em 30 dni i oczywi艣cie nie dosta艂em but贸w, ale za to ktos odpisa艂 na maila, 偶e wys艂ana paczka zagine艂a na poczcie. zaproponowali wyb贸r innej pary, wys艂anie ponownie w ciagu 24 h lub zwrot pieni臋dzy. Poprosi艂em o zwrot 艣rodk贸w. UWAGA!!! O dziwo dwa dni p贸藕niej otrzyma艂em 艣rodki na konto.

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 Glupia Pipa
W takim razie mam nadziej臋, 偶e moja para te偶 zaginie :D

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 OSZUKANA 2017
e-markowi->>>>>OSZU艢CI!!! , nie kupujcie tam, na buty czeka艂am prawie 2 miesi膮ce, niestety przysz艂y nie te kt贸re zamawia艂am no i normalnie mog艂abym zwr贸ci膰....ale gdzie???????zero adresu do zwrot贸w ,a cho膰by nawet by艂 ta w膮tpi臋 ze odzyska艂abym pieni膮dze, kontakt z nimi...nie ma szans, odpisuj膮 czasem jakie艣 bzdury a konkret贸w brak. SZKODA GADA膯...UWA呕AJCIE!!! JA OMIJAM SZEROKIM 艁UKIEM

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 go艣膰
Po miesiacu otrzyma艂am buty ktore okaza艂y sie marna podr贸ba. Sprawe zg艂aszam na policje. Jestem za zbiorowym zawiadomieniu o pope艂nieniu przestepstwa.

Udost臋pnij ten post