Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Jesteśmy 2 lata po ślubie i nie uprawialiśmy jeszcze seksu

Polecane posty

Gość gość

Ja mam 28 żona 26 ja jestem prawiczkiem ona kiedyś mówiła że uprawiała seks z byłym chłopakiem ale ma złe wspomnienia z tym związane . Nie ukrywam że chcemy mieć dzieci. Kiedy się poznaliśmy to ja miałem 23 lata była moją pierwszą dziewczyną postanowiliśmy że zrobimy to dopiero po ślubie ale lata mijają i nie wiem co robić tyle się słyszy o tym że pary się sobą nudzą i wogólne a my dalej jesteśmy tacy jak na początku. Całujemy się śpimy w jednym łóżku ale ale nigdy nic więcej nigdy nawet nie widziałem jej nago .

Gość gość
małżeństwo nieskonsumowane.:O albo to nędzne prowo nastolatka któremu kończą się wakacje ale twój mąż jest gejem.

Gość gość
sorki ale nie chce mi się wierzyć ze jesteście 2 lata po slubie i nawet jej nie wsadziłeś.

Gość gość
Chciałbym nawet z nią zrobić ale boję się że to może źle wplymać na nasz związek . Wiem pewnie wydaje się wam to głupie ale boję się tego mimo że mam 28 la i jestem żonaty to dalej tylko się masturbuje.

Gość gość
Uprawiamy tylko tak zwany suchy seks czyli w ubraniu bieliź . Całujemy się przytyłam ale nigdy nie ściąga listy przy sobie majtek (pierścionki widziałem ale ćipki już nie ) Ale teraz postanowiliśmy mieć dzieci ale nie mogę się przełamać nie wiem jak to będzie tym się denerwuje

Gość gość
ale pitolisz głupoty

Gość gość
Coś z nią jest nie tak. Może byla facetem i zmienila plec, a teraz nie chce Ci pokazac swojej cipki zrobionej z penisa?

Gość hotcumschot
Nedzna prowokacja weź sie powoli za przygotowania do szkoły gowniarzu a nie jakieś slabe topiki wrzucasz na forum żal