Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

odnoszenie odziezy w sklepie

Polecane posty

Gość gość

Witam, napiszcie jak to jest, kto wie. Jak oddaję mierzone ubrania bo nie chce ich kupić to odwiesza się na jakieś przygotowane wieszaki itp. Co się robi, gdy w sklepie nie ma miejsca do odwieszenia? Dziś spotkała mnie mega szokująca sytuacja, ale o tym póżniej.z góry dzięki za odpowiedzi

Gość gość
Na wieszak kolo przebieralni. Na pewno nie zostawia sie w srodku chociaz zdarzalo mi sie juz ciuchy znajdowac. Jak nie ma wieszaka to odnosisz na miejsce, chyba to logiczne?

Gość gość
a od czego sa pracowicy sklepu? od patrzenia?

Gość gość
Skoro to jest sklep samoobslugowy to wchodzisz, ogladasz, jak chcesz przymierzyc to idziesz do przymierzalni, potem odkladasz na miejsce.

Gość gość
nie rozumiem dlaczego w 95% sklepów sa wieszaki a w paru nie ma, Sa to duże sklepy i ma się latać i szukac miejsca dla nich? od czego są pracownicy>?

Gość gość
a wszystkie sklepy z odzieza nie sa samoobslugowe - sieciówki? wszedzie wieszaki sa, dlaczego w jakims nie ma? i dlaczego ktos ma odwieszac ciuchy w sklepie o powierzchni boiska? z punktu widzenia klienta taki sklep to porażka

Gość gość
To tam nie kupuj i przestań truć !

Gość gość
No ja odwieszam na miejsce, bo ja wyjątkowo nie lubię sprzątać i zawsze mi się wydaje że to nie jest możliwe aby ktokolwiek to lubił. http://qck.pl/WqV