Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Co sądzicie o takich tekstach?

Polecane posty

Gość gość

Kiedy facet po spotkaniu pisze teksty typu " jak będziesz chciała się spotkać to nie ma problemu" , "Pisz smialo", "to możemy się spotkać jutro tak jak chcialas"( pisalam przed spotkaniem ze mogę w sobotę ale namowil mnie w czwartek i po spotkaniu w piatek do mnie z tekstem ze w sobotę możemy iść) Mam wrażenie jakby dawał mi do zrozumienia, żebym sie nie narzucala, nie odzywala sie bo nie chce ale jest grzeczny i mily bo ja tez i...nie wypada. Wcześniej pisał ze bardzo chciałby mnie zobaczyć,nie mógł się doczekać. Sama nie wiem jakie ma intencje. Jestem przewrazliwiona?

Gość gość
A dodam ze po spotkaniu i przed tym 1 i do tej pory ostatnim nie wspominałam nic o żadnym spotkaniu. Też mu podziękowałam za spotkanie i tyle. Nie narzucam się ale czasami sama zagadam

Gość gość
Jest na odwrót na autorko. On wlasnie chce kontaktu z Tobą ale nie wie jak sie za to zabrać ;) Troche cierpliwości autorko :-)

Gość gość
Znaczy, że mu się spodobałaś i chce się jak najszybciej znowu spotkać.

Gość gość
Też odniosłam wrażenie że zależy mu na kolejnym spotkaniu. Zapewne tak jak ty boi się że uznasz go za nachalnego. Próbuje cię zachęcić :-)

Gość gość
Gdyby nie chcieli się spotkać to by milczeli. Więc jak ci odpisują znaczy,że są zainteresowani.