Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Nie stoi na własnych nóżkach

Polecane posty

Gość gość

Moje dziecko ma 13 miesięcy i nadal nie stoi na własnych nóżkach. Lekarz mówi że wszystko jest dobrze. To moje pierwsze dziecko więc trochę się martwię.

Gość mama _zosi
Nie martw sie moja córka miała 14,5 mies jak zaczęła wstawać teraz ma 2 latka i chodzi normalnie :-) nie martw się wszystko jest dobrze nie martw się na zapas

Gość gość
może i dobrze ale zalecałabym wizyte u neurologa dzieciecego , niech specjalista obejrzy i zaleci rehabilitacje . Tak z robilam z moja córka która pozno siadała a gdy miaął połtorej roku zaczeła chodzic . Neurolog zalecil rehabilitacje a mała była pod okiem specjalisty . Byłam spokojniejsza.

Gość gość
Ludzie, na chodzenie jest czas do 18 miesiąca? A wy już 13 miesięczne dzieci po lekarzach ciągacie?

Gość gość
ta co zaleca rehabilitacje, to pociot tych ludzi, ktorzy wyciagaja kase od rodzicow. Jak Ci lekqarz powiedzial, ze ok to ok. Moje tez nie stalo majac 13 miesiecy, probowal chodzic 14 - wiec panuj i nie dawaj kasy tym idiotom skoro wszystko ok

Gość gość
ość dziś ta co zaleca rehabilitacje, to pociot tych ludzi, ktorzy wyciagaja kase od rodzicow. Jak Ci lekqarz powiedzial, ze ok to ok. Moje tez nie stalo majac 13 miesiecy, probowal chodzic 14 - wiec panuj i nie dawaj kasy tym idiotom skoro wszystko ok x wszystko jest ok bo " pani " a kafeterii tak powiedziała - dr n m Pani Kafettarianka :P istnieje cos takiego jak nfz = neurolog dzieciecy