Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...
Zaloguj się, aby obserwować  
Gość HanaSawana

Dobry ginekolog w Poznaniu

Polecane posty

Gość HanaSawana

Witajcie. Planujemy z mężem drugie dziecko i Szukam namiarów na jakiegoś kompetentnego ginekologa z Poznania, obojetne czy na prywatnie czy na NFZ (byle by z usg i potrzebnymi badanimi nie było problemu) Obecnie jestem pacjentką Pana doktora Piotra Dydowicz, nie mogę narzekać bo jest fantastycznym ginekologiem. Na jednej wizycie są dwa usg (dopochwowe i przezbrzuszne) wszystko wyjaśnia itd. naprawdę godny polecenia ale przyjmuje w Puszczykowie i mam do niego prawie 50km więc same rozumiecie... W pierwszej ciąży chodziłam do doktora Michała Dydowicza (również swietny-tak jak brat :)) ale niestety zgubilam telefon i nigdzie nie mogę znaleźć nr telefonu do Pana doktora:( Przyjmował na Kasprzaka 16 ale podobno już tam nie pracuje. Jeśli któraś z was ma num do niego, to proszę podajcie, będę wdzięczna:) Ale innym lekarzom też chętnie się przyjrzę:) Proszę żebyście podawały num telefonu, adres, czy przyjmuje na NFZ czy prywatnie i z czym przychodzilyscie do lekarza:) Z góry dzięki, a jeśli któraś z was mieszka bliżej Puszczykowa to mogę dać numer telefonu do dr Piotra Dydowicza, zero skrępowania i wizyta trwa 30min a nie 5 min:)

Bądź aktywny! Zaloguj się lub utwórz konto

Tylko zarejestrowani użytkownicy mogą komentować zawartość tej strony

Utwórz konto

Zarejestruj nowe konto, to proste!

Zarejestruj nowe konto

Zaloguj się

Posiadasz własne konto? Użyj go!

Zaloguj się
Zaloguj się, aby obserwować