Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

ta dziewczyna z namysłowa to polska angelina jolie

Polecane posty

Gość gość

Angie Agnieszka Orzechowska Fanów: 1 Zobacz teksty piosenek > angie_agnieszka_orzechowska Zgłoś błąd Edytuj Komentuj Zostań fanem O wykonawcy Płyty Agnieszka ma 28 lat, pochodzi z Namysłowa koło Opola, jest modelką, aktorką i piosenkarką, która na oczach całej Polski staje się gwiazdą i ciężko pracuje na swój sukces. Ze względu na oczy, rysy twarzy i długie, ciemne włosy nazywana jest polską Angeliną Jolie. Każde publiczne pojawianie się Angeliny i jej małpki Angel budzi ogromne emocje, podwyższa oglądalność i powoduje setki, a nawet tysiące komentarzy w internecie. To dlatego profil Agnieszki na Facebook'u bije rekordy popularności.

Gość gość
Agnieszka Orzechowska to polska modelka, aktorka i piosenkarka. Urodziła się 23 maja 1985 r. Pochodzi z Namysłowa koło Opola. Ze względu na oczy, rysy twarzy i długie, ciemne włosy nazywana jest polską Angeliną Jolie. Każde publiczne pojawienie się polskiej Angeliny i jej małpki Angie, budzi ogromne emocje, podwyższa oglądalność i powoduje tysiące komentarzy w internecie. To dlatego Agnieszka była gościem m.in. „Rozmów w Toku” (TVN), „Dzień Dobry TVN”, „Dzień Dobry Polsko” (Superstacja), programu „Kurczak na ostro” (Tele 5), „Polsat Cafe”, „Pytanie na śniadanie” i show „Opowiedz nam swoją historię” (TVP2).

Gość gość
I czym sie Ty chwalisz hahaha ze to cos wyklulo sie w Namyslowie ? To wlasnie jeden z dowodow jak wielka jest to dziura i jakie wiesmiary sie tam urodzily hahahah strzeliles sobie w stope Mateo

Gość gość
ps ty wszystko gościu od homocwela krytykujesz a gdybyś nie wiedział że ona jest z NAMYSŁOWA TO BYŚ CHWALIŁ JAKA SUPER LASKA JAKA FAJNA JAKA ZAROMBISTA ALE JAK WIESZ ŻE JEST Z NAMYSŁOWA TO JUŻ KRYTYKUJESZ PS SKORO NAZYWASZ JĄ TO COŚ TO CIEKAWE CO TY OSIĄGNĄŁEŚ I JAK TY WYGLĄDASZ CO? PS PISAŁEŚ WCZORAJ ŻE MÓJ DOM TO TANDETA W STYLU MEBLI BODZIO TO JA SIE ZASTANAWIAM jak ty mieszkasz co? No pochwal się co tu niby jesteś mega idealny tak? Mój dom krytykujesz że w stylu mebli Bodzio to ja sie pytam jak ty mieszkasz? Założę się że masz grzyb na ścianie wilgoć starą meblościankę z czasów PRL boazerię ps mój dom krytykujesz to pochwal się jak ty mieszkasz co?

Gość gość
Ciekawe jak ty mieszkasz co?