Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Wynajem mieszkania

Polecane posty

Gość gość
no to jeszcze par lat i dom będzie wasz

Gość gość
Parę lat? Ja bym obstawiała, że ze 20 co najmniej, moja babcia ma już ponad 80 lat.

Gość gość
właśnie gościu wyżej i jeszcze autorka będzie musiala się nimi zajmowac na starość

Gość gość
Autorko a fajnych masz teściów ? pomagają przy dziecku? Jeśli tak to zostańcie tam lepiej , nie stać was na wynajem mieszkania za 1600 zl taka moja ocena jest

Gość zainteresowana mieszkaniem
Chcielibyśmy z mężem kupić mieszkanie we Wrocławiu, gdzieś na uboczu miasta. Dużo się tego ostatnio buduje, możecie coś polecić?

Gość gość
warto zapoznać się z ofertą na www.gwiazda.info :-)

Gość gość
Najważniejsze jest znalezienie odpowiedniego mieszkania na wynajem w niezłej cenie. Jeżeli mieszkacie w Lublinie lub okolicy to mogę wam polecić http://www.wronarentals.com/ Tam znajdziecie sporo ciekawych mieszkań na wynajem.

Gość 4y4y
Budowa domów Warszawa jest obszarem usług, z których korzystamy podczas planowania budowy własnego lokum. Jest to bardzo dynamicznie rozwijająca się dziedzina. http://roslandomdesign.pl/

Gość gość
Wynajem mieszkań to idealna opcja na biznes i dodatkowe pieniądze. Ja zdecydowałam sie teraz na zakup nieruchomości własnie pod wynajem. Kupiłam apartament Lubicz w nadmorskiej miejscowości Rowy, gdzie przybywa mnóstwo turystów. To będzie idealna inwestycja pod wynajem.

Gość AdamekR
Apartament pod najem to fajna sprawa. Jeszcze w miejscu turystycznym :) Ja dopiero planuje taki krok. Zobaczymy jak pójdzie na razie wynajmuję stare mieszkanie rodzinne we Wrocławiu. Kamienica, duży metraż dużo pokoi (5) więc mieliśmy mały problem ze znalezieniem chętnych. Teraz zajmuje się tym DJN, które podzieliło mieszkanie na pokoje i osobno je wynajmuje studentom. Obłożenie prawie 100%. Do tego stosują zabezpieczenie w postaci ubezpieczenia OC, więc cały najem jest bezpieczną formą. Polecam zawsze ubezpieczać przy najmie.

Gość gość
Najlepiej zgłosić się po pomoc do sprawdzonej firmy, która zajmuje się wynajmowaniem mieszkań. Obecnie studiuję w Lublinie. Wynajmuję tutaj mieszkanie dzięki firmie http://www.wronarentals.com/ Polecam wam się do nich zgłosić jeżeli poszukujecie czegoś w tym mieście.