Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość thekretka

Czy to normalne ?!

Polecane posty

Gość thekretka

Mój facet przy mnie bardzo mocno chwali urode innych kobiet , to normalne ? Czy powinnam sie zastanowić co do jego osoby .

Gość gość
Jak ja bym przy swojej żonie chwalił inne kobiety to mam z tydzień ciche dni.

Gość thekretka
a więc postępuje jak Twoja żona ;).. nie wiem jak byłam ze wcześniejszymi facetami żaden przy mnie nie powiedział że jakas jest cudna.. Nie wiem co mam z nim zrobić coraz bardziej czuje sie brzydka przy nim .

Gość Ememensik
Raczej nienormalne. Rozumiem jak facet powie czasami "ale ładna, fajna ma urodę,fajna ma budowę ciała" ale to tylko czasami,jak robi to często i mówi to z zachwytem,zaangażowaniem itd.to raczej zastanawialabym sie nad zostawieniem takiej osoby. Wiadomo faceci jak i my kobiety oglądaja sie za płcią przeciwna ale bez przesady.

Gość thekretka
Rozumiem ,że może uwazać ze jakas jest ładna ale jak słysze kila dni pod rzad ,że ta piękna ta cudowna to już mam tego dość. Taki pies na baby ..

Gość gość
Ja mam p********e nie patrzyłem się na żadne laski tylko głowę miałem tam skierowaną, tydzień jest afera,a zaciekawiło mnie coś zupełnie innego. Ale sobie ubzdurała że się gapie na laski.

Gość thekretka
eee o patrzenie na inne to afery np , ja nie robie :d też lubie popatrzeć na przystojnych facetów

Gość gość
No to mam poważny problem z zazdrością mojej żony, nawet jak prowadzę samochód to ja nie zwracam uwagi na kobiety, a żona mi powie , i co fajna była może chcesz zawrócić , szału idzie dostać co chwile robi aferę.