Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

harmonet pomocy!

Polecane posty

Gość gość

Dzień dobry, chcę zasięgnąć waszej opinii, bo nie wiem czy wariuje niepotrzebnie czy nie. od niedawna biore tabletki antykoncepcyjne (harmonet), koncze 2 opakowanie (zostaly 2 tabletki). lek przyjal sie bardzo dobrze, ze skutkow ubocznych mialam lekkie klucie jajnikow i bole glowy. pod koniec brania 1 opakowania (20 tabletka) dostalam biegunki, a ze nie moglam przyjac zadnej z dodatkowego blistra to wzielam 21. przerwe zaczelam dzien wczesniej i dzien wczesniej skonczylam, trwala 7 dni. pozniej zaczelam normalnie brac 2 opakowanie. czy tabletki byly mniej skuteczne? poza tym, podczas brania 2 opakowania zachorowalam i bralam 2 razy dziennie, rano i wieczorem scorbolamid. zawiera on 100 mg witaminy c. tabetki biore o 23 jednak slyszalam ze odstawienie witaminy c zmniejsza skutecznosc tabletek. czy odstawienie tak malej ilosci zmniejszylo skutecznosc? niedawno uprawialam seks z chlopakiem, oprocz tabletek uzywalismy prezerwatywy, ktora nie pekla. on nie doszedl we mnie. jednak stresuje sie caly czas tym czy tabletki dzialaly i czy nie jestem w ciazy bo jakis czas temu mielismy niemila sytuacja. aktualnie jestem na 19 tabletce i czasami lekko pobolewa mnie brzuch, jak na okres. jaka jest wasza opinia? czy tabletki sa skuteczne i czy powinnam sie stresowac?

Gość gość
czekam na odpowiedzi

Gość gość
proszę o odpowiedzi