Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Lala094

Poszukiwany perfum

Polecane posty

Gość Lala094

Mam pytanie! Od dosłownie dwoch lat poszukuje perfumu. Ciezko jest mi go opisać, jest na pewno popularny bo u wielu osob go czuć, z tego co kiedyyyys słyszałam to ponoć tani. Czyli w miarę tani i popularny. Nie jestem w stanie go opisać na prawde :D moge prosić o wypisanie przez was jakie polecacie? Na pewno wsród nich znajdzie sie ten. Bede wdzięczna <3

Gość gość
Polska języka być trudna. Ty być urodzona w Polsce, ale mówić słabo. >>>Poszukiwany perfum Po polsku: "poszukiwane PERFUMY" >>>poszukuje perfumu Po polsku: poszukuje perfum >>>Ciężko jest mi go opisać Po polsku: TRUDNO jest mi go opisać >>>u wielu osób go czuć Po polsku: wiele osób nim PACHNIE >>> na prawdę Piszemy : naprawdę. W tym wypadku piszemy łącznie, bo "na prawdę" ma zupełnie inne znaczenie. Oj, polska języka byc trudna, a ty mówić/pisać bardzo źle. Prawie jak Kali.

Gość gość
Spierdalaj Hahaahha XD

Gość Lala094
S********j Hahahahaha

Gość Lala094
Przyszedłeś tu oceniać smieciu czy odpowiadać ? Ale zapewne nie masz o tym zielonego pojęcia wiec w*********j :*

Gość gość
Gimbaza poszukuje perfum, ale dlaczego z takimi błędami? Dla ignorantów rodzimego języka polecam wodę toaletową, najlepsza brzozowa na spirytusie.

Gość gość
okulary tez jej kupie :) za min +£100

Gość gość
i duzo sexy ciuszkow , nie tylko bielizny :) Kobieca moda jest Tania! :)