Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość kobietka pragnaca ciazy

zle samopoczucie od 3 tygodni

Polecane posty

Gość kobietka pragnaca ciazy

Witam Zaczelo sie 3 tygodnie temu...bol glowy, zawroty, oslabienie plus wymioty...od tego dnia co jakis czas mecza mnie nudnosci i czasami zawroty glowy. 2 tygodnie temu zrobilam test ciazowy jednak wyszedl negatywny. W sobote po poludniu dostalam krwawienia (okres powinien jednak wypasc ok 4 dni pozniej)dosc obfitego ktore trwalo do niedzielnego popoludnia. Po tym wystepuje brunatne plamienie. Nigdy tak nie bylo...zawsze okres wygladal u mnie tak ze byly to 3 dni ktwawienia i 2 lekkiego plamienia. Kilka dni temu zemdlilo mnie na samo wejscie do restauracji pomimo tego ze bylam glodna i dzis po wieczornej kawie tak samo...Czy myslicie ze to moze byc ciaza? Czy jednak wmawiam sobie to ?

Gość gość
Tu nie ma wróżek. Jest XXI wiek wiesz co to ginekolog?? A przynajmniej co to jest apteka i powtórzenie testu??

Gość gość
Takie objawy może dawać wiele stanów. Powinnaś zrobić test z krwi - beta hcg, jak będzie negatywny to zgłoś się pilnie do lekarza ogólnego. Nie ma co gdybać, to za poważne.

Gość gość
w dalszym ciagu nie rozumiem czemy za kazdym takimi objawami wkrecacie sobie ciaze test negatywny obawy ktore opisujesz nie sa TYLKO przypisane do ciazy wiec gdzie lezy problem?

Gość gość 5491
Ja miałam podobne objawy gdy byłam w ciąży nudności,zawroty głowy,wymioty,dotego byłam ciągle zmęczona tylko że ja miałam 16 lat tak wiem że młoda ale mimo wszystko i tak urodziłam to dziecko dziś moja córka ma 4 latka pozdrawiam i radziła bym isć do lekarza lub ginekologa :-)

Gość gość
Mysle ze mozesz byc w ciazy