Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Dlaczego zerwał kontakt?

Polecane posty

Gość gość

Przez pół roku pisałam z chłopakiem. Coraz bardziej brnęliśmy w tę relację. Na poczatku bylo to koleżeństwo, potem coś dużo bardziej romantycznego, padały komplementy, czułe słówka, nawet deklaracje, że będziemy razem. Z racji odległości zaplanowaliśmy spotkanie po pół roku znajomości. Jednak nie doszło do niego, bo z dnia na dzień mój rozmówca zerwał kontakt. Minęły już 2 tygodnie, a on milczy, wcześniej byliśmy w kontakcie codziennie przez kilka-kilkanaście h/d. Zablokował mnie na portalu społecznościowym, nie odbiera telefonów, nie odpisuje na smsy. Dlaczego ludzie robią takie rzeczy? Nic nie wskazywało na taki koniec. Jeszcze w dniu poprzedzającym jego zerwanie mówił, że mu na mnie zależy i zachowywał się normalnie. Snuliśmy plany co do spotkania :(

Gość gość
To był troll a nie człowiek. Pełno takich w internecie.

Gość gość
Ale co on chciał osiągnąć? Czy to planował?

Gość gość
może przestraszył się deklaracji, które padły przedwcześnie?

Gość gość
Bo byłaś nachalna. Nie rozumiem kobiet , które zbyt szybko angażują się w relacje, a jak facet się wycofuje to zamiast samej zamilknąć wypisują do niego

Gość gość
Zreszta zbyt szybko angazujace sie kobiety zniechęcają facetow, tak samo jak nachalne

Gość gość
Ale to z jego strony padały deklaracje. Ze będzie ze mną, ze mnie uwielbia, pasujemy do siebie itd.

Skoro cię zablokował to znaczy, że nie chce kontaktu z tobą - proste. Nie analizuj. Pewnie ma dziewczynę w realu, a w necie po prostu się bawił.

Gość gość
Przeciez ta relacja sie nie zaczela. Nie bylo spotkania.

Gość gość
dobrze ze po kilka miesiacach.

Gość gość
Jak można składać deklarację wirtualnej osobie? A co chciał osiągnąć... pewnie ma dziewczynę, żonę, a liczył na łatwy seks, ale najwidoczniej się rozmyślił, albo wystraszył, ewentualnie twój wygląd nie przypadł mu do gustu, ale fajnie uprawiało się wirtualny seks i propozycją spotkania wszystko popsułaś.

Gość gość
Zabawil się twoimi uczuciami pelno takich ludzi na necie.

Gość gość
gość dziś Różnica miedzy nami jest taka ze ja mam szczęśliwe życie rodzine prace itp i wpadam tu pośmiać sie z przegrancow tu gnijących i nic z tym nie robiących a ty jestes właśnie nimi x x dokladnie, mnie tak kilka lat wrecz typ stalkowal. bezp. na odleglosc. a jak powiedzialam ze przez pol roku bede mieszkac w tym samym miescie to podwinal ogon. a to juz podchodzilo pod stalking z jego strony.