Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

pytanie do panow,wolicie u kobiet grube uda czy cienkie i slupkowate?

Polecane posty

Gość gość

moj maz uwielbia takie rozszerzajace sie i bardzo grube u samej gory?

Gość prawictwo pospolite 152
ani grube, ani cienkie .. Uda muszą mieć zgrabny kształt , ale powinny być raczej szczupłe Grube są obleśne powiem tak idealny rozmiar w udzie to około 48 cm .. Ale to nie oznacza ze grubsze mi sie nie podobają .. Jest odwrotnie .. JAk laska ma super kształty to moze miec nawet 51 cm w udzie i nie będzie mi to przeszkadzało

Gość gość
cienkie uda mają młode chłopaki jak tak wygląda kobieta to:O

Gość gość
prawictwo pospolite 152 dziś ani grube, ani cienkie .. Uda muszą mieć zgrabny kształt , ale powinny być raczej szczupłe Grube są obleśne powiem tak idealny rozmiar w udzie to około 48 cm .. Ale to nie oznacza ze grubsze mi sie nie podobają .. Jest odwrotnie .. JAk laska ma super kształty to moze miec nawet 51 cm w udzie i nie będzie mi to przeszkadzało x chyba żartujesz. mam 170 cm wzrostu, 55 cm w obwodzie uda i to wciąż są szczupłe nogi. ty kobiety to chyba tylko na tych zalinkowanych zdjęciach widujesz.

proszę cie obejrzyj kilka zdjęć które wkleiłem , a dopiero potem oceniaj

55 cm to troszkę za dużo .. Ale jesli są zgrabne , to można przymknąć na to oko .. Chociaż ja bym jednak sugerował schudnąć

6 cm mniej i będzie super

49 cm to pełen wypas

Gość gość
jakbym schudła 5 cm w udzie, to bym wyglądała jak z wrak człowieka :) obwód 55 cm przy takim wzroście to jest wręcz minimum. poniżej to już chudość. i nie, nie jestem fanką tzw. krągłości, więc sam wyciągnij wnioski. akurat obejrzenie zdjęć nic nie da, bo centymetrem tych pań nie zmierzę. ale skoro o zdjęciach mowa, to mam zdecydowanie zgrabniejsze nogi niż kołki na ostatnim zdjęciu (laska bez majtek) i bardziej proporcjonalne niż na zdjęciu przedostatnim (czarne bikini - to raczej ona ma zbyt szerokie uda w stosunku do łydek chociażby).

Gość gość
Ten p p to bezrobotny idiota który tylko w necie siedzi i nagie kobiety ogląda calymi dniami psychiczny zboczek.

hehe

Gość gość
Autorze chyba żartujesz wszystkie te panie mają OD 55cm! w udzie, 48 cm mają chude modelki

Gość gość
prawictwo to lewaccki projekt lewacckiej cafe deprawujacy oblesnymi zdjeciami :( 🖐️