Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

NySiA777

JAK SOBIE Z TYM PORADZIĆ ??!

Polecane posty

Hej, pisałam już wcześniej że Bardzo chciałabym mieć Dziecko ..tzn. Mój Instynkt nie daje mi spokoju :p. Czy jestem gotowa ? Nie wiem , Wiem że kochałabym Dziecko bezgranicznie !! I starałabym się Dać mu wszystko CZEGO potrzebuje . WIEM że dziecko to nie zabawka !! dobrze wiem też jaka to odpowiedzialność ! .Tylko za rok mam ślub , i sadzę że lepiej jak wszystko będzie poukładane , tylko to Ciągłe pragnienie nie daje mi spokoju :/ .

Gość gość 5491
Z dzieckiem radzę się nie śpieszyć czytałam kiedyś artykuł że do 18 rż za dziecko zapłacimy 200 tys zł poza tym sama urodziłam dziecko mając 16 lat i dziecko to naprawde duża odpowiedzialność teraz moja córeczka ma 4 latka i naprawdę się cieszę że urodziłam ją poczekaj jeszcze te 2 lata :-)

Gość gość
kup se lalke a narazie to w dupke tylko

Gość gość
Ja miałam na początku roku silne uczucie nie da się go opisac. Ślub mamy za dwa lata a na jesieni rodze dziecko. Poczekaj do ślubu.

Gość gość
Bo będziesz miała łatwiej na nas wszędzie patrzą spod byka na straszną jest bycie konkubina weź jak to brzmi... no ale ważniejsze było dla nas dziecko i zrobiliśmy remont mieszkania kupiliśmy wyprawkę. Ślub odlozylismy tym bardziej ze ciążę mialam 2 razy zagrożona. Bogu dzięki wszystko jest już dobrze :-)

Gość gość
ma ktoś pożyczyć ciężarną na noc ?

Gość gość
Też tak miałam. Nagle poczułam instynkt, mimo że miałam 21 lat, byłam na początku trudnych studiów, nie mieliśmy ślubu, ale..zaczęliśmy się starać 9 mcy przed ślubem, niestety urodziłam dopiero tuż po 4 rocznicy.

Gość gość
Ja na szczęście jak na zawołanie zaszlam :-) mimo stresujacego zycia, mając 26lat też silnie zapragnęłam dziecka i mój Ukochany tez. Cieszył się ze w końcu i ja też tego chce.

wiem jaka to odpowiedzialność :( tylko ja już sama nie wiem co się ze mną dzieje . :((( teraz moja siostra jest w ciąży, widziałam dziś USG i znów się zaczęło :(( . Moj narzeczony nie chce o tym słyszeć na razie .chyba ze wpadka to się ucieszy :(((

Gość gość
19 lat ślub 20 lat syn 22 lata córka teraz 26 lat i jestem w ciąży. Skończyłam 2 kierunki studiów zaocznie pracuje od 17 roku życia. Jestem sportowcem. Jak się chce to da się wszystko