Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Skoro tak bardzo chcecie córki, a nie synów, to w takim razie kto wam je zrobił?

Polecane posty

Gość gość

Mąż? czy będziecie mieć dziecko z niepokalanego poczęcia?! Skoro tak nie lubicie chłopców, bo zaklinacie się, że CHCECIE CÓRKĘ, broń Boże syna, to musicie być bardzo nieszczęśliwe i niekochane przez męża. Bo innego uzasadnienia dla takiej głupoty nie widzę. Nie pojmuję głupoty matek, które w swojej makówce mają jedyną im słuszną wizję córuni księżniczki w różowym tiulu. Takie matki chyba nie dorosły do posiadania potomstwa, bo dziecko się kocha bez względu na płeć. To krew z krwi i na świat się nie pchało. Żal mi tych "biednych" chłopców, którzy muszą urodzić się matce, której zburzyli świat, jaki sobie poukładała w główce o różowym pokoiku :O ten syn to teraz ich życiowa męka i dramat, a przecież tak długo się starały o córunię. Mam o takich matkach najgorsze zdanie, bo dziecko to nie towar w sklepie. Skoro decydowałyście się na dziecko, trzeba było przyjąć na klatę, że na dwoj***abka wróżyła i może być i syn i córka, i należy to dzieciątko przyjąć z miłością, bez względu na płeć. Uważam, że matki, którym siadło na łeb, że TYLKO CÓRA, nie powinny mieć wcale dzieci. Nie są gotowe na macierzyństwo i tyle w temacie.

Gość gość
co ty p********z

Gość gość
mali chlopcy sa przy*****. widze to po moim bratanku, rozdarte i ciamajdowade, ledwie kilka zdan skleci. a jego siostra wymiata.

Gość gość
gość dziś jakbym pierdoliła to bym doopom ruszała piszę, co zaobserwowałam tutaj matkom siadło na łeb z tymi córkami, nieraz jak czytam to ręce opadają

Gość gość
autorka to kompletna wiesniara (bez obrazy dla ludzi ze wsi) bez szkoly 😴 u niej myslenie racjonalne i logika to pojecia tak niezbadane jak czarna dziura dla fizykow 😴

Gość gość
gość dziś wieśniarę sobie w domu poszukaj wystarczy poczytać co tu piszą

Gość gość
podpisuje sie pod autorka obiema rękami :classic_cool:

Gość gość
takie mamuśki, kóte chcą córe mentalnie są wciąż w dzieciństwie i dzięki córce chcą wrócić do lalek :D

Gość gość
Mi córkę właśnie zrobił taki gnoj.

Gość gość
gość dziś no to elegancko

Gość gość
przypadek z rodziny. kobieta koło 40 lat, od wieku lat niemogąca zajść w ciąże. W końcu się udaje. Po pierwszym usg wychodzi że to chłopak, ona niedowierzanie bo to miała być dziewczynka. Liczy że usg się pomyliło i idzie na następne z nadzieją na córkę. "Niestety" to jednak chłopak. Ona rozpacz, bo chciała córkę. To nic że przez lata starała się dziecko, bo ona chciała tylko i wyłącznie dziewczynkę. Termin ma na grudzień, niestety rodzi już we wrześniu- syna którego tak nie chciała. Walka o zycie, inkubatory itd. Czy to przypadek czy moze los ale dostała wielką lekcję pokory

Gość gość
gość dziś żal tylko dziecka :(

Gość gość
Faceci marza o synach, a uwielbiaja corki.matki marza o rozowej ksiezniczce, a jak urodzi sie syn dalyby sie za niego zabic.nie przesadzaj autorko.kazda matka kocha swoje dziecko, nawet jesli poczatkowo chciala, zeby bylo innej plci.

Gość gość
Niestety nie kazda matka kocha swoje dziecko. W Polsce tylewiduje , znam dzieci , ktorych rodzic /e nie kochaja , ze szlag czlowieka trafia. Mentalnosc ciemnogrodu. Co to za roznica syn czy corka. Wazne , abt dobrze wychowac....

Gość gość
Zawsze tak było, że większość kobiet wolała córkę, a większość mężczyzn syna. Co Wy z tym różem? To, że ktoś marzy o dziewczynce nie oznacza, że chce ją ubierać od stóp do głów w ten róż, założy jej wielką opaskę z różowym kwiatem, przewiezie w różowym wózku i koniecznie kupi różową farbę do pomalowania pokoju małej księżniczki. Owszem córka jest moją wymarzoną, od zawsze marzyłam o córeczce, o cudownej relacji jaką z nią zbudują, o wspólnym pichceniu, pieczeniu ciast i zakupach, nawet marzyłam, że po latach powrócę do tych wszystkich lalek, wózków i, że kupię córce Barbi, ale czy jest w tym coś złego? Synowi kupiłabym autka, samoloty, traktory i pewnie kolejkę, ale mam co mam i jestem najszczęśliwsza na świecie