Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Dlaczego ona zerwała?

Polecane posty

Gość gość

Przez pół roku pisałem z dziewczyną. Coraz bardziej brnęliśmy w tę relację. Na poczatku bylo to koleżeństwo, potem coś dużo bardziej romantycznego, padały komplementy, czułe słówka, nawet deklaracje, że będziemy razem. Z racji odległości zaplanowaliśmy spotkanie po pół roku znajomości. Jednak nie doszło do niego, bo z dnia na dzień ona zerwała kontakt. Minęły już 2 tygodnie, a ona milczy, wcześniej byliśmy w kontakcie codziennie przez kilka-kilkanaście h/d. Zablokowała mnie na portalu społecznościowym, nie odbiera telefonów, nie odpisuje na smsy. Dlaczego ludzie robią takie rzeczy? Nic nie wskazywało na taki koniec. Jeszcze w dniu poprzedzającym zerwanie mówiła, że jej na mnie zależy i zachowywała się normalnie. Snuliśmy plany co do spotkania smutas.gif

Gość gość
Może się przestraszyła i nie chce tak naprawdę pogłębiać znajomości z Tobą, a wstydzi się to napisać / powiedzieć. . Ile macie lat. Druga rzecz, to może po prostu dowiedziała się czegoś o Tobie - może ją okłamałeś w jakiejś sprawie, a ona dowiedziała się prawdy i uznała, że nie chce kontynuować. Zastanów się, czy nie zachowałeś się nie fair wobec niej, może ją czymś uraziłeś. Może też znalazła Twój profil na jakimś portalu randkowym albo masz opinię playboya , może nakłamałeś jej w sprawie swojego wykształcenia /pracy /poprzednich związków. To wszystko gdybanie, najlepiej skontaktuj się z nią i "zmuś", żeby Ci powiedziała czy jest zainteresowana czy nie.