Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

facet próbował zaciągnąć mnie do łózka...

Polecane posty

Gość gość

a jak się oparłam to mi podziękował, że sa fajne jeszcze dziewczyny na swiecie... niestety pozwoliłam na pieszczoty, on mowi że mu to nie przeszkadza.... bo laski dziś dają wszystko hurtem...i że chce ze mną spróbować a z seksem możemy czekać ile chce..... co robić? :D

Gość gość
znaczy chce ze mną spróbować związku bo ogólnie mu się podobam, a to tylko dopełniło całości

Gość gość
a jestes dziewica?

Gość gość
nie jestem, byłam w związku

Gość gość
straciłam dziewictwo jak miałam 26 lat, po 6 miesiącach chodzenia

zrób co chcesz. Chcesz w ogóle być z tym facetem? Czy ciężko ci samej i polecisz na każdego pierwszego lepszego? Zadaj sobie pytanie czego chcesz. Co cię obchodzi to czego on chce?

Gość gość
chce z nim być, bo oboje jesteśmy bardzo zgrani, i ok, przyznaję na pieszczoty pozwoliłam, ale na seks muszę poczekać tak czy tak

Gość gość
Olalabym, wychodzi na to ze mial zamiar cie wykorzystac i zostawic na lodzie, szumnie zaslaniajac sie moralnoscia. Ja bym mu podziekowala za to, ze otworzyl mi oczy, przez co nie moge bez obrzydzenia patrzec na typa, ktory po tak krotkim czasie chcial wszystko dac hurtem

Gość gość
No to zrób mu loda na dzieńdobry i będzie zadowolony a seks dopiero później.

Gość gość
sam zaczął temat że dziękuje mi za to...znamy się ponad miesiąc

Gość gość
do takiej zażyłości nie doszło między nami :)

Gość gość
Poza tym, nie chcialabym faceta, ktory podswiadomie chocby uwaza, ze kobieta nie ma przyjemnosci z seksu. Bo jesli nie, to skad sformulowania o dawaniu (jeszcze hurtem, co za kreatywnosc, rozumiem ze tzn ze kiedy zaczac sie do nich odbierac, one proponowaly sproszenie kumpli na gangbang, bo lubia hurtem)? Tyle ona jemu daje ile on jej, kobiety potrafia lubic seks tak samo jak mezczyzni.

Gość gość
nie powiedział dosłownie że hurtem, ale ogólnie to miał okres szaleństw sam powiedział ze teraz chce się ustatkować... ale opowiadał jakie kumple mieli przejścia z pannami które potrafiły za kasę oddać się na imprezie... no i stąd taka nieufność...

Gość gość
gość dziś Olalabym, wychodzi na to ze mial zamiar cie wykorzystac i zostawic na lodzie, szumnie zaslaniajac sie moralnoscia. Ja bym mu podziekowala za to, ze otworzyl mi oczy, przez co nie moge bez obrzydzenia patrzec na typa, ktory po tak krotkim czasie chcial wszystko dac hurtem x x dokladnie

Gość gość
ale ogólnie to miał okres szaleństw sam powiedział ze teraz chce się ustatkować... co???????????? i ty go chcesz???? on chcial cie potraktowac jak nastepne szalenstwo!!! a ze sie nie dalas to tak powiedział!!! taki bedzie zdradzac!!! ile ty masz lat dziewczyno!? wiem co mowie mam takiego za soba!!!!

Gość gość
dokladnie. i to nie chodzi ze moze ja potraktowac jak tamte. przeciez moze i byc na odwrot moze sie im dlugo zyc wspolnie. ale zawsze bedziesz miala w glowie ze mial penisa w wielu ci.pach, buziach, ze zalewal wiele pan. ja jestem pod tym wzgledem tradycjonalistka tak jak Michal121 ten prawiczek, dla mnie facet moze miec przede mna 3-5 seksualnych partnerek. to jest optymalna liczba dla mnie.

Gość gość
Czyli do 5 razy sztuka a potem tylko starokawalerstwo

Gość gość
powiedzial mi że miał 4 w tym jedna przygodę... to nie tak że próbował na siłę, ale ogólnie spróbował, a jak zaczeliśmy pieszczoty i powiedziałam stop to grzecznie przestał..

Gość gość
mówiąc jako facet - rób jak chcesz, ja generalnie jestem niepuszczalskim mezczyznom i suzkam niepuszczalskiej kobiety. Nie dobieram się do kobiet, ale rozmawiam i przeprowadzam wywaid o ich zyciu seksualnym i wtedy wiem czy to koniec czy warto dalej ja poznawać. Decyzja nalezy do Cb

Gość gość
Grzecznie przestal? Musi byc dobrym aktorem i doswiadczonym rzuc go nie jest ciebie wart

Gość gość
na pewno jest doświadczony

Gość gość
powiedział że przez kilka lat był z dziewczyną, 2 lata temu się rozstali i rzucił się w wir pracy, no i jakieś znajomości też się trafiły... od jjakiegoś czasu szukał juz kogoś na stałe....

Gość gość
3-5 dla powiedzmy 30latka. niech bedzie ze zaczal ok 18 rz. to daje 12 lat- no to dajmy ze 6/7 cip. bede bardziej wyrozumiala. to ze ja mialam do 28 rz tylko 1 seksualnego to nie musi sie przekladac na innych facetow. nie kazdy facet tak jak ja mial szczescie byc w dobrym zwiazku przez 8lat, wiec przymruze oko na 7 cip.

Gość gość
Dziekuje w imieniu meskiej czesci swiatowej populacji

Gość gość
straciłam dziewictwo jak miałam 26 lat, po 6 miesiącach chodzenia LLLL a teraz ile masz lat

Gość gość
prawie 30

Gość gość
30 a rozumek jak u nastolatki.

Gość gość
cóż złego w tym co mówię?

Gość gość
nie przejmuj sie, tak to jest ze czasem zuroczenie zaglusza rozum. Wielu ludiz tak ma Relax