Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

facet próbował zaciągnąć mnie do łózka...

Polecane posty

Gość gość
ale to co... mam z nim zerwać, powiedzieć sorry ale za to że byłeś szczery to ja spadam stąd?

Gość gość
Twoj wybor... daj sobie czas powiedz ze musisz pomyslec.. nie rob nic dlatego ze ja ci tak mowie

Gość gość
gość dziś powiedział że przez kilka lat był z dziewczyną, 2 lata temu się rozstali i rzucił się w wir pracy, no i jakieś znajomości też się trafiły... od jjakiegoś czasu szukał juz kogoś na stałe.... x x ohoho, nie wiem kto w to uwierzy. pewnie to byla bardzo wielka milosc i ona go kopnela w du.pe i teraz jest uczuciowym przykurczem sledzacym jej fb, zdj, kompa, i wpisy na forach. a jak zostal sam to ruch.al ile wlezie. nie ufam takim gniotom. te spiewki sa stare jak swiat

Gość gość
Co za bzdury tutaj dzieciaki wypisują. Autorko, skąd znasz tego faceta? To Twój znajomy, kolega kolezanki, facet z internetu? To wazne, by ktos cos o nim wiedział, bo obca osoba moze bajerować ale nie jest to regułą. Odebrałam to tak, że on jest mile zdziwiony, iż jesteś inna niż wszystkie , puszczające się laski. Nic nie przyspieszaj, postaraj się go poznać jako czlowieka.

Gość gość
wiesz tylko nie wiem po co miałby to robic, mieszkamy na dwóch krańcach wawy, on jest całkiem przystojny i wygadany i nie musiałby jeżdzić do mnie aż dwie godziny gdyby tylko chciął mnie przelecieć... wiem że pewności mieć nie mogę

Gość gość
tak to znajomy koleżanki, ona go nie zna za dobrze, ale tyle co go zna to mówi że jest spoko

Gość gość
o tam 2 h jazdy. im sie czlowiek wiecej napracuje nad kims tym lepiej ruch.anie smakuje. ale nie zmienia to faktu, ze jego kapec jest juz mocno przechodzony. az cud, ze nie ma jeszcze przetarc. i ma prostackie teksty. takie rzeczy kobiecie mowic? ze inne to i tamto.. bez wyczucia, taktu itd. - takie ruchaczowskie teksty.

Gość gość
uważacie że nie ma żadnych szans że może coś z tego wyjść... on też ma ok 30

Gość gość
bez przesady 4 partnerki to chyba nie tak dużo jak na faceta

Gość gość
tak wlasnie uwazam. no ale ja jestem pesymistka i wszystko widze w czarnych barwach

Gość gość
4 partnerki na rok?

Gość gość
4 partnerki? prosze cie nie uzywaj slowa "partnerka" do kazdej przeruch.anej dziury. stosowniejsze byloby - 4 przygody. jak ktos miewa "partnerke" srednio na max 3 miesiace to raczej z seksem nie zwleka :D a tu tak doradzaja kobieta zeby od razu nie dawaly du.py na randkach :D co 3 miesiace mu nie wychodzi, to cos z nim jest nie halooo. 4 partnerki :D

"Odebrałam to tak, że on jest mile zdziwiony, iż jesteś inna niż wszystkie , puszczające się laski." To chyba hipokryzja z jego strony, czyż nie? Chciał się z autorką puścić, a teraz nagle potępia takie zachowanie? :D

Gość gość
mam na mysli dwie dziewczyny plus dwieprzygody

Gość gość
Sboczeniec??

Gość gość
gość dziś mam na mysli dwie dziewczyny plus dwieprzygody x 2 dziewczyny w ciagu roku? jakis poyebany. spierdlalabym bo cos z nim nie tak ze kazda ucieka :D

Gość gość
"Odebrałam to tak, że on jest mile zdziwiony, iż jesteś inna niż wszystkie , puszczające się laski." To chyba hipokryzja z jego strony, czyż nie? Chciał się z autorką puścić, a teraz nagle potępia takie zachowanie?" Dokladnie. Nie tylko jestes inna niz te laski, ale tez niz on, bo gdybys sie zgodzila, z radoscia bylby tak samo puszczalski, prawdopodobnie tylko kilka razy, bo jako puszczalska nie bylabys warta wiekszej uwagi.

Gość gość
takie zyebane knury