Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość mama_antka37392

Jakie pieluchy najlepsze?

Polecane posty

Gość mama_antka37392

Witam mam problem z dobiorem odpowiednich pieluch dla mojego 2 miesięcznego synka próbowaliśmy już firmę pampers ale niestety uczulają dada przecieka toujours happy też przeciekają jakich pieluch najlepiej wypróbować?

Gość gość
Chętnie się dowiem bo mnie czeka wybór pieluszek ale nnpoczatku to tetrowe i flanelowe będę używać.

Gość mama_antka37392
gość 17.55 za żadne skarby nie kupuj pampersów z firmy pampers nie dość że są drogie,napąpowane chemią to jeszcze uczulają

Gość gość
A ukladasz siusiaka w dol? Moze stad te przeciekanie pieluch? Ja uzywam tych z lidla , pampersow pomaranczowych i z rossmana ,jest ok.

Gość takajedna28
Ja pampers premium. Nie przemiekaja i nie uczulaja. Sa super, nosimy juz czworke.

Gość mama_antka37392
Siusiak jest zawsze umieszczony ku górze ale spróbuję tych z rossmana

Gość gość
Jak to ku górze? :o Żartujesz chyba? Jak tak, to nie dziwota, że ci przesikuje, bo wszystko leci górą na brzuch. :o Moje naj naj ostatnimi czasu są nowe Toujoursy.

Gość gość
17:55 Tetrowe i flanelowe są dobre ale od numeru 2-3. Jedynki kup jednorazowe. Dlaczego? Ano dlatego, że zamęczysz się z tymi strzelistymi wodnistymi kupami w pierwszym miesiącu życia dziecka. Nawet ludzie pieluchujący wielorazowo z dużym doświadczeniem, używają w pierwszych tygodniach jednorazówek. Te rzadkie kupy przelatują przez pieluchy (zdarza się że i Pampersy), plamią ubrania, pościele. Ciężko doprać wielorazówki z plam po tych żółtych strzelistych kupach. Jak kupy są już bardziej zwarte to wtedy można zacząć się bawić w tetry itd.

Gość gość
No co wy u nas spr sie tylko pampersy orgllmi

Gość gość
No co wy u nas spr sie tylko pampersy orgllmi

Gość gość
dziwne, że pieluszki ci przeciekają, może za lużno je spinasz? ściśnij mocniej paseczki.

Gość gość
Jak siusiak w górze, prawie w pasie to jak ma nie przesikiwać? Pewnie że przesika. Każdą jedną!