Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Hajabuza się schlała lata za Eve i wyzywa

Polecane posty

Gość gość
teraz spamuje:

Gość gość
Hajabuza ma lepsze rzeczy do roboty niz gnicie tu i krecenie afer.

Gość gość
Ewka to głupia pissda Dobrze jej tak :D :D :D

Gość gość
Logunt Haju :classic_cool:

Gość gość
Taaa Bo tylko Haja nie lubi tępej ewci :D

Gość gość
Każdy potrafi być hajabuzą, wystarczy nie zrobić spacji po przecinku i dać 3x:D ale detektywi, stróże tematów typu moda na sukces poznają, taka m.eve np

Gość gość
Hajabuza wredna pijaczko idź spać. Szukasz hamakowego Psuja? Dziś jeździł po Sopocie z Szamberium na rowerze

Gość gość
gość dziś Ewka to głupia pissda Dobrze jej tak gość dziś Taaa Bo tylko Haja nie lubi tępej ewci gość dziś Każdy potrafi być hajabuzą, wystarczy nie zrobić spacji po przecinku i dać 3x ale detektywi, stróże tematów typu moda na sukces poznają, taka m.eve np X Po co ktoś miałby udawać haje i wrabiać haje w pisanie hejtów ty debilu skoro nie lubisz Eve to leciałbyś swoim stylem i NIE WRABIAŁBYŚ HAJE KTÓRĄ BRONISZ. Masz ludzi za głupich, a sama jesteś kretynką. hahahaha ty matole :D

Gość gość
Każdy wie że Haja hejtuje ciotki, Szamberium i Ina🖐️

Gość gość
szczująca gęsiom 2016.06.07 Psuj, a Ty występujesz jako ekspert od spraw "zabawek"? Bo wcześniej ekspertem nie byłeś, zdaje mi się cool.gif Dobrze, Psuju, udowodniłeś, że jesteś godnym partnerem Hajabuzy "swędzą mnie wary" 93 i może się cieszyć, że ma w Tobie naiwne, acz budujące oparcie cool.gif W sumie taka postawa u mężczyzn tutaj zawsze mi się podobała, więc jest fajnie usmiech.gif gość 2016.06.07 Ignor, pamiętajcieusta.giflapka.gif szczująca gęsiom 2016.06.07 P.S. Nie wiem, czy mówimy o tym samym "kulkowym" występie Janiny, ale to chyba nie ma znaczenia usmiech.gif Janka ma regularne wtopy wyraźne dość usmiech.gif Ale za ślepotę i bajki, bajdurki jeszcze nikogo nie ukarano, więc pod warunkiem, że hejtu i hajusiowych "wtrętów" nie ma - nie widzę problemu usmiech.gif Chyba mi się znudziło jezyk.gif Zgłoś szczująca gęsiom 2016.06.07 13.00 Tak, Janka, już się usuwam z twojej sceny usmiech.giflapka.gif szczująca gęsiom 2016.06.07 Cholera, rzeczywiście znów uruchomiłam efekt "dokarmiania Janiny" cool.gif Beze mnie mało co by się kręciło na tym odgrzewanym kotlecie jezyk.gif Dobra, jutro Cię nie karmię, Janka cool.gif Poczekam, aż sama będziesz za nami wyła na głodzie (prowokując i nawołując kogokolwiek) usmiech.giflapka.gif Tak wiemy.:-)

Gość gość
Mnie niebo to moja sąsiadka jestja mam jej foto na motocyklu i podoba mi się ta maszyna, choć nie jest z mojej bajkijakby co, to mogę zdradzić jej kolor. ;)

Gość gość
Po co to wklejasz zakało? Albo jesteś psychiczną Hają albo Muchą.:-D Haja każdy wie że ty jedziesz po KAŻDYM nawet po Widmo:-O

Gość gość
Psychiczna to jest Evuś jak widać.