Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...
Zaloguj się, aby obserwować  
Gość gość

Mój narzeczony za bardzo interesuje się "kolezankami"

Polecane posty

Gość gość

Jesteśmy ze sobą ponad półtora roku. Od roku zaręczeni. Spodziewamy się także dziecka. Mój mężczyzna od jakiegoś czasu coraz częściej interesuje się swoimi jak twierdzi kolezankami na facebooku. Cały czas przegląda ich zdjęcia reaguje na to . Nie byłabym tak zmartwiona gdyby były by to normalne zdjęcia ale są to zazwyczaj foty w którym te dziewczyny eksponoją swoje walory (bądź ich brak) . Gdy przyłapany go na śledzeniu tych kobiet tłumaczył się że to tylko koleżanki i podobają się mu takie zdjęcia. Choć zawsze śmiał się z typowych facebookowych dziewczyn które świecą tylko tylkiem i cyckami teraz zwraca na nie uwagę. Dodaje nawet dziewczyny których nie zna i twierdzi bo są ładne i tak mu się podoba. Ja jestem prosta dziewczyna nie ubieram się wyzywajaco normalnie . Nie maluje się też często ale nie twierdzę że jestem brzydka poprostu nie wyglądam jak one ( sztuczne usta rzęsy wypiete tylki) . Próbowałam z nim o tym rozmawiać ale on za każdym razem wpada w złość i twierdzi że to koleżanki. Jakoś wcześniej nie miał z nimi nigdy kontaktu a z jedną z nich miałam nawet kiedyś świecie bo nadmiernie się nim interesowała. Interesuje się nawet dziewczynami które nie darzą mnie sympatią . I rozmawia z nimi jak z psiapsiulami mimo tego że robią mu dupe na prawo i lewo. Dodam jeszcze że dziewczyny którymi on się interesuje zazwyczaj są nastolatki w wieku od 18 do 20 lat. A on ma 28. Ja mam 22 jestem nie wiele starsza od nich ale ja już chce założyć rodzinę (wkoncu za chwilę będę ją miec) a one jeszcze się uczą

Bądź aktywny! Zaloguj się lub utwórz konto

Tylko zarejestrowani użytkownicy mogą komentować zawartość tej strony

Utwórz konto

Zarejestruj nowe konto, to proste!

Zarejestruj nowe konto

Zaloguj się

Posiadasz własne konto? Użyj go!

Zaloguj się
Zaloguj się, aby obserwować