Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

NEPTYK DO OCENY FOTO

Polecane posty

Gość gość
to nie neptyk

Gość gość
To nie neptyk no właśnie@! Zdj juz usuniete

Gość gość
A czemu jakis debil pomyslal ze to jakis neptyk???????

Gość gość
oszkaa idz spac nolifie jeden :o🖐️ skasowal juz frajer fote ale mam ja zapasowa jutro bedzie fruwala:D pryszczaty blondyn z małymi czarnymi oczkami typowo jak świnia:o zarostu brak, brwi świńsko rudawe krzaczaste i wygląd max 15 latka:o faceci XXI wieku:o szkoda ze na focie jego torebki i rurek nie bylo widc

Gość gość
oszkaa nolifie gratuluje gustu :D🖐️ to naprawde przemek jest przystojniejszy:o

Gość gość
Nie RÓB ZAMIESZANIA DEBILU JAK NIE WIESZ KTO TO I NIE SPAMUJ CZYIMS ZDJECIEM PSYCHOPATO. TA OSOBA NAWET NIE ZNA TEGO FORUM

Gość gość
ja zdążyłam zobaczyć:P już się nie dziwie dlaczego on tu życie przegrywa :D

Gość gość
debilem jesteś ty bo sam to zdjecie wstawiles na forum dla przyjeebów, przyjeebie ;):classic_cool:🖐️

Gość gość
Pokaż ktoś te zdjęcie :classic_cool:

Gość gość
neptyk jesteś głupszy niż myślałam:o brzydszy zresztą też :D

Gość gość
Schizofrenicy skonczcie z tym neptykiem. To jakies dziecko bylo na zdjęciu z gimnazjum a wy się podniecacie

Gość gość
POKAŻCIE GNOJE ZDJĘCIE BOM CIEKAWY JAK WYGLĄDA NEPTYK :classic_cool: Jeśli nikt nie zapisał foty, to wyciągnijcie ją z pamięci podręcznej przeglądarki :classic_cool: http://it.więcek.pl/jak-wygrzebac-dane-z-cache-przegladarki-internetowej.html (opis w komentarzach)

Gość gość
23:37 Ciekawe jak ty wyglądasz zakompleksiony czlowieczku. Wstaw swoj leb to się posmiejemy

Gość gość
Koniec końców, pokochała.

Gość gość
Co jest neptyk obsrales juz gacie??? :D

Gość gość
Jakiż to chłopiec piękny i młody Jaka to obok dziewica? Brzegami sinej Świtezi wody Idą w świetle księżyca Ona mu z kosza daje maliny A on jej kwiatki do wianka Pewnie kochankiem jest tej dziewczyny Pewnie to jego kochanka. W każdą noc prawie, o jednej porze spotykają się, pod o tym tutaj modrzewiem Chłopak jest strzelcem w tutejszym borze Kto jest dziewczyna? Ja nie wiem.

Gość gość
Nie bądź taki zazdrosny na tym zdj to nie neptyk byl. Na pewno jest dużo brzydszy i oszka go dla ciebie zostawi. Nie przejmuj się

Gość gość
ja mam dwie foty lukaszka:) jak ktos chce to podajcie meile

Gość gość
niezly debil z ciebie neptyk i chyba strasznie niedowartosciowana peasda ze musisz fotki na to bagienne forum wrzucac:D🖐️ no ale widac uczysz sie od najlepszych - prawik oszkaa czekamy na foty ze stolcem w łapie, na golasa itp :o

Gość gość
owszem, moze jak na tej pierwszej focie z psem bylo widac tylko czesc jego pedalskiego ryja w praktycznie tylko widac bylo jedno oko, czoło i pedalską fryzurke to moze i mogl sie podobac ale juz na tej focie z calym ryjem to pożal sie boże:o i on jest podobno poważnym jak to oszkaa napisała "złotym" facetem:D:o a wstawia foty na forum dla debili, to już nawet taki cep jak dziewiedziesiat dwa ma na tyle rozumu zeby foty ryja tu nie wstawiac, pokazywal dupe, brzuch, kootasa ale nigdy twarz! wy jestescie z oszką (kolejna celebrytka dodajaca foty ryja na kafe) jacyś strasznie niedowartosciowani - związek pod publike, lans, foty do oceny, no co to ma być qrfa :D

Gość gość
Gdzie tu jest fotka neptyka podaj link bo ja go nie widze

Gość gość
nie ma tu jego fotki ale trole robią afere

Gość gość
to że skasowales linki pedale nie znaczy ze ich nie ma:classic_cool: będą wieczorem jego foty i to nie jedna 🖐️ ale musze znalezc frajera ktory je tu upubliczni :D

Gość gość Neptyk
Udostępniaj nie ma nic przeciwko :D 🖐️ jestem piękny każda jest moja :classic_cool:

Gość gość
gość dziś Koniec końców, pokochała. no wiesz, jesli potrafila pokochac tą patologie prawika :o jesli potrafila namietnie romansowac z GRUBASEM no to co sie dziwic ze ta desperatka bierze wszystko co na drzewo nie spieerdala, a trzydziestka na karku coraz blizej :D:classic_cool:

Gość gość
Pedaly się nakrecily a to nie byl neptyk nie wiem co ten psychol sobie ubzdurał i szczeka pizdą

Gość gość
pewnie ze to ten debil mam tez jego starą fote z psem ta sama zakuta morda 🖐️ tylko teraz sie zesrał ze strachu i obraca kota ogonem

Gość gość
To pokaz ta fote z psem