Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Kobiety ok 30stki mysle ze czas przestac sie ludzic

Polecane posty

Gość gość

Kiedys myslalam, ze nie bedzie tak zle , ale jest. Na co moze liczyc taka kobieta, ze kogo pozna? Kazdy mezczyzna, ktory sie do czegos nadawal, to ma juz zone i dzieci. Jesli nie wyszlo to dzieci - czy taka opcja zadowala? Nie, to najgorsza z mozliwych.

Gość gość
Kazdy mezczyzna, ktory sie do czegos nadawal, to ma juz zone i dzieci X I tu sie mylisz. Gdyby ci wspaniali zostali pozajmowani to kobiety by tak nie marudzily w zwiazkach i nie byly by zdradzane. Jest wielu wolnych wspanialych meczyzn tylko sa mniej widoczni i czesto trzeba ich troche przekonac do zwiazku czyli samej zagadac.

Gość gość
ktoś mnie wołał?

Gość gość
ja się do c***a nie nadaje

Gość gość
Autorka ma rację. Po 30 nie ma normalnych samotnych facetów, z resztą kobiet też nie. Jedynie kyos po rozwodzie.

Gość gość
zawsze się ktoś znajdzie, tylko musisz obniżyć poprzeczkę i zadowolić się jakimś zwyczajnym krzyśkiem czy zdziśkiem zamiast czekać na Brada Pitta

Gość gość
Niektórzy mają pecha po prostu. Dlatego nikogo nie potrafią znaleźć. Ja jestem kobieta ok 30. r.z., w wieloletnim związku z 35-latkiem i na dodatek poznałam to innego 30-latka, który bardzo mi sie podoba, jest przystojny i czarujący. Niestety w rym wypadku od przybytku głowa boli, bo nie mogę miec dwóch na raz (każdy chce mnie miec na wyłączność), choc chciałabym i nie miałbym nic przeciwko temu byśmy stworzyli trójkąt:P I nie mam na myśli tylko seksu. Chodzi o związek. Obaj sa dla mnie ważni jako ludzie.

Gość gość
Jeśli rzecywiscie chcesz wiedziec czy kogos poznasz, czy będziesz miała wspaniałego męża, dzieci, napisz do mojej wróżki Sofii. Jest świetna. Jej adres to tarocistkasofii@wp.pl

Autorko:) Głowa do góry. Może pora zmienić myślenie o sobie samej? Z takim nastawieniem nawet jakbyś była gorącą 20stką byłoby ci cięzko.

Gość gość
fakt, ja mam po prostu pecha

Gość gość
Kalindaa, ale czy zmiana myslenia o sobie pomoze w sytuacji gdy wszystcy mezczyzni maja juz zobowiazania?